Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Χιλιάδες κόσμου στη Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου στη Λάρνακα
Χιλιάδες κόσμου στη Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου στη Λάρνακα

Χιλιάδες κόσμου στη Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου στη Λάρνακα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο, στο Δημοτικό Κήπο Λάρνακας η φιλανθρωπική Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς που διοργάνωσε το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Χιλιάδες κόσμος παρευρέθηκε για να στηρίξει μέσω του Ιδρύματος παιδιά και νέους με χρόνιες παθήσεις.

Το Ίδρυμα απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους χιλιάδες συμμετέχοντες, τους χορηγούς και υποστηρικτές αλλά κυρίως στους εκατοντάδες εθελοντές που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Ευχαριστίες προς τον εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη που έθεσε υπό την αιγίδα του την εκδήλωση και στηρίζει συνεχώς τις προσπάθειες του Ιδρύματος.

 

 

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Λάκης Αποστόλου ευχαρίστησε τους εκατοντάδες εθελοντές, εταιρίες και οργανισμούς που στήριξαν την εκδήλωση, αναφέρθηκε στη δράση του Ιδρύματος και την ανάγκη που υπάρχει για οικονομική στήριξη από το κράτος στις οικογένειες που μεταβαίνουν στο εξωτερικό, για την κάλυψη των εξόδων του συνοδού και τα μη ιατρικά έξοδα των ασθενών.

 

 

Λόγο απουσίας στο εξωτερικό τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας εκπροσώπησε ο Υπουργός  Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιάννης Παναγιώτου.

 

 

Απεύθυνε χαιρετισμό, μίλησε για την σπουδαία συνεισφορά του Ιδρύματος και δήλωσε ότι μετά από την παρέμβαση του Ιδρύματος για την ανάγκη που υπάρχει, η κυβέρνηση θα συζητήσει περαιτέρω το θέμα για να αναλάβει το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος στήριξης των οικογενειών που μεταβαίνουν στο εξωτερικό για ιατρικούς λόγους.

Με απόφαση του Δ.Σ. του Ιδρύματος ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ η φετινή Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς ήταν αφιερωμένη εις μνήμη του Ανδρέα Χαραλάμπους, αδελφού του προέδρου του Ιδρύματος, για την σημαντική προσφορά του στο Ίδρυμα.

 

 

 

Το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου, τίμησε στη “ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ 2023” τους πιο κάτω:

  1. Την κυρία Ανδρούλα Πασχαλίδου για την πολύτιμη προσφορά της σαν μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (την απονομή έκανε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κύριος Γιάννης Παναγιώτου)
  2. Την εταιρεία Μ. ΧΑΛΛΟΥΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΛΤΔ και το προσωπικό της για την πολύτιμη προσφορά τους  στο Ίδρυμα ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (την απονομή έκανε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κύριος Γιάννης Παναγιώτου)
  3. Το  KITION PLANETARIUM & OBSERVATORY για την πολύτιμη προσφορά του στο Ίδρυμα ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (την απονομή έκανε ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κύριος Φίλιππος Χατζηζαχαρίας)
  4. Τους Ανδρέα & Έλενα Βενιζέλου για την πολύτιμη προσφορά τους στο Ίδρυμα ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (την απονομή έκανε ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κύριος Φίλιππος Χατζηζαχαρίας)
  5. Τον αθλητή τοξοβολίας για άτομα με οπτική αναπηρία Χρίστο Μισό σαν πρότυπο θέλησης και αγωνιστικότητας (την απονομή έκανε ο Λάκης Χ. Αποστόλου, Πρόεδρος Ιδρύματος ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ)
  6. Το δημοσιογράφο Σταύρο Κυπριανού για τους αγώνες του για τη στήριξη των χρόνιων ασθενών (την απονομή έκανε ο Ανδρέας Αποστόλου, Βουλευτής, Αντιπρόεδρος Ιδρύματος ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend