Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Με αστυνομικές τιμές χειροκροτήματα και υπό τους πένθιμους ήχους της Φιλαρμονικής της Αστυνομίας, τελέστηκε χθες μέσα σε βαρύ κλίμα η κηδεία του αδικοχαμένου αστυφύλακα Πέτρου Ελευθερίου.

Η εξόδιος Ακολουθία εψάλη στις 3.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ορόκλινη, όπου όλοι ήταν εκεί για να τον αποχαιρετίσουν. Συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι.

Το φέρετρο με τη σορό του αστυφύλακα ήταν σκεπασμένο με την ελληνική και την κυπριακή σημαία, ενώ συνάδελφοι του μετέφεραν φωτογραφία και το πηλίκιο του και ένα λευκό σταυρό από λουλούδια.


Τη νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του συνόδευσαν μέχρι την τελευταία του κατοικία, μηχανοκίνητα μέλη και περιπολικά της Αστυνομίας.

Τα έξοδα για την κηδεία του άτυχου αστυφύλακα κατέβαλε το Ταμείο Ευημερίας της Αστυνομίας, ενώ η Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Αρχηγός Αστυνομίας έχουν κινήσει διαδικασίες για την επ’ ανδραγαθία προαγωγή του στον βαθμό του Λοχία.

Τα έξοδα της κηδείας ανέλαβε το Ταμείο Ευημερίας της Αστυνομίας. Τον επικήδειο ανέγνωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου.

Στην κηδεία παρέστησαν η Πρόεδρος της Βουλής, ο Υπουργός Άμυνας εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Εργασίας.

Send this to a friend