Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Δεν εντυπωσίασε αλλά πήρε το ζητούμενο, γκολ ψυχολογίας για Ντορεγκαράι
Δεν εντυπωσίασε αλλά πήρε το ζητούμενο, γκολ ψυχολογίας για Ντορεγκαράι

Δεν εντυπωσίασε αλλά πήρε το ζητούμενο, γκολ ψυχολογίας για Ντορεγκαράι

 

 

Η νίκη επί του Οθέλλου με 3-2, που ήταν και η πρώτη φετινή, είναι αλήθεια ότι φέρνει μία ηρεμία στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας. Μία νίκη που ήρθε με πολλά αχ και βαχ, αφού προηγήθηκε δυο φορές, δέχθηκε ισάριθμες φορές την ισοφάριση και στο τέλος το πέναλτι του Ντορεγκαράι στις καθυστερήσεις έκρινε το ματς.

Η αλήθεια είναι ότι η Νέα Σαλαμίνα δεν εντυπωσίασε και δεν άρεσε ιδιαίτερα με τον Οθέλλο. Ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά δεν είχε διάρκεια. Πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, ενώ ο αντίπαλος έφτιαξε εύκολα κάποιες φάσεις που αυτό δείχνει ότι χρειάζεται δουλειά μεσοαμυντικά.

Το να πετυχαίνεις τρία γκολ είναι ένα επίσης θετικό σημάδι. Τα δυο γκολ ήρθαν από τους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας και το άλλο με πέναλτι από τον περσινό πρώτο σκόρερ. Είναι καλό να παίρνεις γκολ από την άμυνα, αλλά είναι καλό να είσαι πιο αποτελεσματικός και με άλλους τρόπους.

 

Η Νέα Σαλαμίνα είχε φάσεις που θα μπορούσε να πάρει δυο γκολ διαφορά στο σκορ και να… ηρεμήσει. Αντίθετα δεν το έκανε. Κυρίως ο Ντορεγκαράια έχασε κάποιες ευκαιρίες που πέρσι πιθανότατα θα τις έκανε γκολ. Εντούτοις, το τέρμα που σημείωσε στο φινάλε αναμένεται να τον βοηθήσει αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά.

Send this to a friend