Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στους ιδανικούς προορισμούς κρουαζιέρας το λιμάνι Λάρνακας, με δυναμική συμμετοχή στο “Seatrade Europe 2023”
Στους ιδανικούς προορισμούς κρουαζιέρας το λιμάνι Λάρνακας, με δυναμική συμμετοχή στο “Seatrade Europe 2023”

Στους ιδανικούς προορισμούς κρουαζιέρας το λιμάνι Λάρνακας, με δυναμική συμμετοχή στο “Seatrade Europe 2023”

 

 

Στην υποσχόμενη προοπτική της κρουαζιέρας επενδύει το λιμάνι Λάρνακας, στελέχη του οποίου συμμετείχαν με εκπροσώπους του Υφυπουργείου Τουρισμού στο “Seatrade Europe 2023” στο Αμβούργο, τη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στην Ευρώπη.

Στη διάρκεια της έκθεσης, το λιμάνι Λάρνακας είχε το δικό του περίπτερο προβολής, στο οποίο στελέχη της διοίκησης και μέλη του τμήματος Marketing,  ανέδειξαν την προνομιακή θέση της Λάρνακας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η Kition Ocean Holdings με σοβαρότητα και σωστό προγραμματισμό  έχει προχωρήσει στην πρόσληψη παγκοσμίου φήμης συμβούλων (Five Senses) με εμπειρία στον τομέα της κρουαζιέρας, με στόχο να δημιουργηθούν συνεργασίες με άλλα λιμάνια της και εταιρίες κρουαζιέρων της Ευρώπης.

 

Με τη συνδρομή του Υφυπουργείου Τουρισμού, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της ΕΤΑΠ Λάρνακας, και άλλων τοπικών φορέων, σχεδιάζουμε στο εγγύς μέλλον οργανωμένες εκδρομές για τουριστικούς πράκτορες και εταιρείες κρουαζιέρων. Στόχος είναι να προσελκύσουμε τουρίστες από νέες αγορές, προσφέροντάς τους αναβαθμισμένες τουριστικές εμπειρίες και να πιστοποιήσουμε ότι όλοι εμπλέκονται σε αυτήν την προσπάθεια.

Στο Αμβούργο πραγματοποιήθηκαν στρατηγικής σημασίας συναντήσεις  με μεγάλες εταιρείες κρουαζιέρων, που επιτρέπουν αισιοδοξία για ένα ευοίωνο μέλλον σε ότι αφορά στο Ναυτικό τουρισμό και την προσέλκυση κρουαζιέρων στο Λιμάνι Λάρνακας. Στόχος να αρχίσουν δυναμικά οι κρουαζιέρες πριν την ολοκλήρωση του τερματικού σταθμού.

Το Λιμάνι της Λάρνακας αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πύλες του τουρισμού στην Κύπρο και με την ολοκλήρωση της δρομολογημένης επένδυσης στον τερματικό σταθμό, ετοιμάζεται να ξεπεράσεις τις προσδοκίες με ανοίγματα σε νέες διεθνείς αγορές, που θα δημιουργήσουν επιπρόσθετες ευκαιρίες για τον τουρισμό στην πόλη της Λάρνακας, αλλά και την Κυπριακή οικονομίας.

Η έκθεση Seatrade Europe, πραγματοποιήθηκε στις 6-8 Σεπτεμβρίου στο Aμβούργο, όπου ο Διευθυντής του λιμανιού Πάρης Δημητρίου με την ομάδα του, είχαν την ευκαιρία να προβάλουν τα πλεονεκτήματα, τη γεωγραφική θέση, τις δυνατότητες, την ασφάλεια και τις πολλαπλές επιλογές των τουριστικών εξερευνήσεων που προσφέρει το λιμάνι της Λάρνακας.

Σημαντικός και ο ρόλος του Υφυπουργείου Τουρισμού, ως έμπρακτη απόδειξη στήριξης της κυβέρνησης στον τομέα του τουρισμού και της ευκαιρίας που διανοίγεται στον τομέα της κρουαζιέρας.

Ταυτόχρονα με τα έργα για τον τερματικό σταθμό στο λιμάνι και σε στενή συνεργασία με ειδικούς συμβούλους στα θέματα κρουαζιέρας, έχουν ήδη δημιουργηθεί δίοδοι επικοινωνίας με διεθνείς εταιρείες, για περεταίρω αύξηση των κρουαζιέρων στο λιμάνι Λάρνακας.

 

Send this to a friend