Home ΕΞΟΔΟΣ Radisson Blu Hotel Larnaca: Tο πρώτο business hotel στην Κύπρο
Radisson Blu Hotel Larnaca: Tο πρώτο business hotel στην Κύπρο

Radisson Blu Hotel Larnaca: Tο πρώτο business hotel στην Κύπρο

Το Radisson Blu Hotel Larnaca είναι αναμφίβολα ο απόλυτος προορισμός για τη διεξαγωγή συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων σε χώρους υψηλών προδιαγραφών. Το ξενοδοχείο με την πρωτοποριακή φιλοσοφία του, αποτέλεσε το πρώτο business hotel στην Κύπρο, καταλαμβάνοντας μια πρωτοποριακή θέση στο επίκεντρο του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Διαθέτει άρτια διαμορφωμένους χώρους για επαγγελματικά συνέδρια και συναντήσεις, συνδυάζοντας άριστες υπηρεσίες και προνομιακά πακέτα, που ενσωματώνουν την πολυτέλεια, τη σύγχρονη τεχνολογία και την αισθητική σε αρμονικό συνδυασμό.

Η κεντρική τοποθεσία του στον πυρήνα της επιχειρηματικής ζωής και της κοσμοπολίτικης αύρας της πόλης, διασφαλίζει άμεση πρόσβαση στην παραλιακή λεωφόρο, στο Λιμάνι της Λάρνακας και στις συγκοινωνίες της πόλης που οδηγούν στο Διεθνές Αεροδρόμιο, εξυπηρετώντας παράλληλα επισκέπτες και σύνεδρους από το εξωτερικό.

Το ξενοδοχείο έχει δημιουργήσει ένα φιλόξενο και εξαιρετικά λειτουργικό περιβάλλον, όπου οι σύνεδροι μπορούν να απολαύσουν την πλήρη συνεδριακή εμπειρία, σε συνδυασμό με τις άριστες υπηρεσίες που παρέχει για μια ολοκληρωμένη διαμονή, πλήρως εκσυγχρονισμένες στα διεθνή πρότυπα και στις απαιτήσεις των επισκεπτών του. Διαθέτει επτά πολυτελείς χώρους συνεδριάσεων με μέγιστη χωρητικότητα 140 ατόμων, οι οποίοι διακρίνονται για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τους και την ενσωμάτωση προηγμένης τεχνολογίας. Οι αίθουσες εκτείνονται σε 370 τ.μ. και αντικατοπτρίζουν την ευελιξία των χώρων να προσαρμόζονται σε εξαιρετικές περιστάσεις, καθώς συνοδεύονται από μια εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών, που διασφαλίζουν την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Στην κορυφή των 16 ορόφων του έχει πανοραμική θέα τη θάλασσα, προσφέροντας ένα εκπληκτικό φόντο για κάθε είδους περίσταση. Η επιτυχία των επαγγελματικών συναντήσεων ενισχύεται μέσω του περιβάλλοντος και των προηγμένων υπηρεσιών του ξενοδοχείου, που εναρμονίζουν ιδανικά την ισορροπία μεταξύ εργασίας και αναψυχής. Οι σύνεδροι έχουν την εξαιρετική δυνατότητα να βιώσουν την απόλυτη συνεδριακή εμπειρία, επιλέγοντας να διαμείνουν σε ένα από τα πολυτελή δωμάτια του Radisson Blu Hotel, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που απαιτούνται για μια ευχάριστη διαμονή. Σε μια απαιτητική ημέρα εργασίας, το επαγγελματικό ταξίδι γίνεται ακόμη πιο αποδοτικό και άνετο, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και την πολυτέλεια του ξενοδοχείου.

Η επαγγελματική απόδοση συνδέεται άμεσα με την ευεξία, έτσι οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχονται στο ξενοδοχείο, όπως είναι το κέντρο ομορφιάς και ευεξίας, η πισίνα και το γυμναστήριο, προκειμένου να αναζωογονηθούν και να αποκτήσουν μεγαλύτερη ενέργεια για την επόμενη επαγγελματική δραστηριότητα.

Ο εκλεπτυσμένος χώρος του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με την εκλεκτή κουζίνα του, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για περαιτέρω ανάπτυξη των συνεργασιών στα εστιατόρια, καφέ και μπαρ του, τα οποία αντλούν έμπνευση από διεθνείς επιρροές. Η γευστική αρτιότητα και η γαστρονομική εμπειρία των χώρων αυτών, αποτυπώνουν την αφοσίωση τους στην αριστεία και στην ποιοτική εξυπηρέτηση. Με εξατομικευμένα μενού για κάθε διατροφική επιλογή και διαθεσιμότητα ασύρματου διαδικτύου υψηλής ταχύτητας, η επαγγελματική συνάντηση απογειώνεται με την υπεροχή της σύγχρονης λειτουργικότητας και άνεσης.

Σε έναν κόσμο όπου η επιχειρηματικότητα, η επικοινωνία και η φιλοξενία αναδεικνύονται ως ακρογωνιαίοι λίθοι της επαγγελματικής επιτυχίας, οι εξαιρετικά διαμορφωμένοι και υπερσύγχρονοι χώροι του Radisson Blu Hotel Larnaca με τα άριστα πρότυπα υπηρεσιών που παρέχουν, δημιουργούν το απόλυτο περιβάλλον για τη διεξαγωγή συναντήσεων και συνεδρίων υψηλής επαγγελματικής, κοινωνικής και ακαδημαϊκής αξίας, που ενδυναμώνουν την επαγγελματική προοπτική και επισφραγίζουν την επιτυχία.

Send this to a friend