Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Η νέα Ανόρθωση γεμίζει αισιοδοξία τον κόσμο της – Τρέλα ενόψει ΑΠΟΕΛ
Η νέα Ανόρθωση γεμίζει αισιοδοξία τον κόσμο της – Τρέλα ενόψει ΑΠΟΕΛ

Η νέα Ανόρθωση γεμίζει αισιοδοξία τον κόσμο της – Τρέλα ενόψει ΑΠΟΕΛ

 

 

Η εμφάνιση απέναντι στην Καρμιώτισσα έχει κάνει τον Ανορθωσιάτη ακόμη πιο αισιόδοξο για την ομάδα του και το τι μπορεί να δώσει στο πρωτάθλημα. Η βελτίωση που δείχνει, η αποτελεσματικότητα και το γεγονός ότι οι νέοι παίκτες έχουν μπει στο πετσί ήδη των «θέλω» του Γκαγιέγο είναι μερικά στοιχεία που κάνουν τον κόσμο της «Κυρίας» ακόμη πιο αισιόδοξο.

Η εύκολη επικράτηση απέναντι στην Καρμιώτισσα ήταν ένα δείγμα του τι μπορεί να κάνει η ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά που έχει να βελτιώσει, όμως δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η Ανόρθωση με την παρουσία της μέχρι στιγμή έχει ικανοποιήσει τον απαιτητικό της κόσμο.

Αυτό φαίνεται και από την αγωνία που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Ο κόσμος περιμένει πως και πως το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όπου είναι δεδομένο ότι θα είναι γεμάτο από 9000 Ανορθωσιάτες.

 

Αγωνιστικά ο Αρμπολέδα δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι, ενώ ο Τσίκο θα είναι διαθέσιμος αφού του επιβληθεί σχετικό πρόστιμο όπως προνοούν οι εσωτερικοί κανονισμοί.

Send this to a friend