Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Συνελήφθη ο αδελφός του άτυχου Αγγελή στην Ξυλοτύμβου για απειλές – «βεντέτα» εκφράζουν οι αστυνομικές Αρχές
Συνελήφθη ο αδελφός του άτυχου Αγγελή  στην Ξυλοτύμβου για απειλές – «βεντέτα» εκφράζουν οι αστυνομικές Αρχές

Συνελήφθη ο αδελφός του άτυχου Αγγελή στην Ξυλοτύμβου για απειλές – «βεντέτα» εκφράζουν οι αστυνομικές Αρχές

Φόβους για «βεντέτα» εκφράζουν οι αστυνομικές Αρχές, μετά το στυγερό φονικό, που διαπράχθηκε το απόγευμα της 29ης Αυγούστου 2023 στην Ξυλοτύμπου, με θύμα τον 34χρονο Νίκο Αγγελή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, λαμβάνουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή και επαγρυπνούν υπό τον φόβο αντιποίνων.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία έχει περάσει χειροπέδες στον 31χρονο αδελφό του θύματος του άγριου εγκλήματος, για υπόθεση απειλών που διατύπωσε εναντίον συγγενικού προσώπου των δύο κατηγορουμένων.


Συγκεκριμένα, φέρεται να τηλεφώνησε στον πατέρα του 42χρονου και της 32χρονης που συνελήφθησαν για την υπόθεση και να τον απείλησε να μην καταβάλει την χρηματική εγγύηση προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη η κόρη του κατόπιν απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου. Φέρεται μάλιστα να του είπε χαρακτηριστικά «αν πληρώσεις την εγγύηση θα σε καθαρίσω.»

Η 32χρονη αφέθηκε πάντως ελεύθερη υπό όρους και αντιμετωπίζει αδικήματα αναφορικά με γραπτές απειλές κατά του θύματος, ενώ ο 42χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον Αγγελή.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend