Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Συναπάντημα αφιερωμένο στον γνωστό ποιητή της Λάρνακας Λούη Περεντό, με την ευκαιρία της νέας του ποιητικής συλλογής «Λίγο Πρίν, Πολύ Πριν, Πολύ Μετά»
Συναπάντημα αφιερωμένο στον γνωστό ποιητή της Λάρνακας Λούη Περεντό, με την ευκαιρία της νέας του ποιητικής συλλογής «Λίγο Πρίν, Πολύ Πριν, Πολύ Μετά»

Συναπάντημα αφιερωμένο στον γνωστό ποιητή της Λάρνακας Λούη Περεντό, με την ευκαιρία της νέας του ποιητικής συλλογής «Λίγο Πρίν, Πολύ Πριν, Πολύ Μετά»

Την Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη, ώρα 7.00 μ.μ., προσκαλείστε στη ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ, Λάρνακα, στο συναπάντημα που διοργανώνει ο αγαπητός μας φίλος Λούης Περεντός, σε συνεργασία με την Πολιτιστική Κίνηση Φίλοι της Λογοτεχνίας και του Πολιτισμού, με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου του «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ, ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ» στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ» ΛΑΡΝΑΚΑΣ, στην Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 18 6016 Λάρνακα, Τ.Θ. 40822, 6307 Λάρνακα, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας.

 

 

Τηλ: 24 817737

[email protected]

Περί Λόγου και Τέχνης

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας, με τη συνεργασία της Πολιτιστικής Κίνησης Φίλοι της Λογοτεχνίας και του Πολιτισμού (ΦΙΛΟΠΟΛ) και με τη στήριξη του Δήμου Λάρνακας, καθιερώνει από φέτος τα Μηνιαία Περί Λόγου και Τέχνης, Συναπαντήματα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας, που θα γίνονται στο Οίκημα της Στέγης, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα και θα είναι αφιερωμένα σε λογοτέχνες, καλλιτέχνες και άλλους πνευματικούς δημιουργούς.

Θα έχουν τον χαρακτήρα άτυπων εκδηλώσεων -κατά τα πρότυπα των Μπουάτ, στις οποίες θα δίνεται η ευκαιρία σε σημαντικούς δημιουργούς -νέους και παλαιότερους, να παρουσιάσουν το έργο τους και να συνομιλήσουν με το κοινό, ενώ θα υπάρχουν και αφιερώματα σε δημιουργούς (λογοτέχνες και άλλους) που δεν είναι πια μαζί μας.

Το πρώτο Συναπάντημα θα γίνει την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023, στις 7.00 μ.μ. και θα είναι αφιερωμένο στον γνωστό ποιητή της Λάρνακας Λούη Περεντό, με την ευκαιρία της έκδοσης της νέας του ποιητικής συλλογής «ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ, ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ».

Send this to a friend