Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Τρίποντο με την ψυχή στο στόμα και μπόλικες αμυντικές αδυναμίες
Τρίποντο με την ψυχή στο στόμα και μπόλικες αμυντικές αδυναμίες

Τρίποντο με την ψυχή στο στόμα και μπόλικες αμυντικές αδυναμίες

Αγχωτική νίκη απέναντι στον Οθέλλο πήρε η ΑΕΚ η οποία επικράτησε 3-2 με δυο γκολ του Φραν Σολ και του Τρισκόφσκι, ενώ ο Οθέλλος έβγαλε ψυχή και πάλεψε μέχρι το τέλος. Αρκετές οι αμυντικές αδυναμίες που βγάζει στο γήπεδο η ΑΕΚ.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και ήθελε ένα γκολ για να πάρει τα ηνία στο ματς και δεν άργησε να τα καταφέρει. Ο Φραν Σολ συνέχισε να σκοράρει στο ΑΕΚ Αρένα και άνοιξε το σκορ στο 11΄ με σουτ μετά από μακρινή ασίστ του Μιλίσεβιτς.

Ο Οθέλλος κατάφερε να αντιδράσει και μετά από ένα λάθος στην μεσαία γραμμή έφερε το ματς στα ίσα με τον Ζέλου στο 26΄. Ένα όμως λάθος από τον Χάσο λίγο αργότερα έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο ματς. Ο Τρισκόφσκι εκμεταλλεύθηκε το λάθος και στο 38΄ έκανε το 2-1. Με καλύτερη ψυχολογία η ΑΕΚ και με επηρεασμένο τον Οθέλλο η ομάδα της Λάρνακας έφθασε και σε τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις (45+4΄) με τον Φραν Σολ για το 3-1.


Η ομάδα του Αλέξη Γαρπόζη μπήκε πολύ πιο επιθετικά και απαιτητικά στο δεύτερο μέρος. Σκόραρε με Σανγκαρέ στο 46΄ γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μιλίσεβιτς με μακρινό σουτ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ταουντούλ.

Η ομάδα της Αθηένου κατάφερε να μειώσει στο 59΄ με γκολ του Σανγκαρέ και να ανησυχήσει την ΑΕΚ η οποία αμυντικά παρουσιάζει χτυπητές αδυναμίες. Μεγάλη φάση στο 90+6΄ για τον Οθέλλο με τον Πίριτς να πιάνει την κεφαλιά του Τζέρεμι και τον Μιλίσεβιτς να διώχνει στην γραμμή. Δοκάρι για την ΑΕΚ και με Γκιούρτσο λίγο πριν το τέλος. Το 3-2 έμεινε μέχρι το τέλος και η ΑΕΚ πανηγύρισε τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ: Πίριτς, Τόμοβιτς, Λέδες, Σολ, Τρισκόφσκι, Φαράζ, Γκαρσία, Μιλίσεβιτς, Πονς, Σάντος, Σάντσεθ.

Οθέλλος: Ταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Ράμος, Σαγκαρέ, Μαμαντού, Λούκας Ράμος, Χριστοδούλου, Μπραμπίγια, Χάσο

Send this to a friend