Home ΕΞΟΔΟΣ ΔΡΩΜΕΝΑ Δυναμικά μπαίνει στον τρίτο χρόνο λειτουργίας το Metropolis Mall στη Λάρνακα
Δυναμικά μπαίνει στον τρίτο χρόνο λειτουργίας το Metropolis Mall στη Λάρνακα

Δυναμικά μπαίνει στον τρίτο χρόνο λειτουργίας το Metropolis Mall στη Λάρνακα

Δύο χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας συμπλήρωσε το Metropolis Mall στη Λάρνακα και μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα έγινε σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή, που εκτείνεται από τη Λευκωσία μέχρι την ελεύθερη Αμμόχωστο.

Με μεγάλη γκάμα καταστημάτων και υπηρεσιών, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του λιανικού εμπορίου, με εστιατόρια που προσφέρουν πολλαπλές επιλογές γαστρονομικών προτάσεων και απλών γρήγορων γευμάτων, με καφετέριες και πολλούς άλλους χώρους αναψυχής, το Metropolis Mall στη Λάρνακα προσελκύει καταναλωτές που διεκδικούν προσιτή και μοναδική πολυτέλεια.

Επώνυμα brands σε είδη ένδυσης, υπόδησης, ηλεκτρονικές και οικιακές συσκευές, gadgets, προϊόντα ομορφιάς, είδη σπιτιού, φροντίδας και ομορφιάς, αγαθά πρώτης ανάγκης, οπτικά, αξεσουάρ, βιβλία, αθλητικά προϊόντα, βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα επίπεδο, καλύπτοντας μια έκταση 35 και πλέον χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.

Μπαίνοντας στον τρίτο χρόνο της λειτουργίας του, το Metropolis Mall εμπλουτίζεται συνεχώς υλοποιώντας το στόχο για συνεχή αναβάθμιση, ώστε να γίνει κυρίαρχος κατ’ επιλογή προορισμός αγορών διασκέδασης και τρόπου ζωής. Με ενεργειακή εξοικονόμηση με Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), τοπιοτεχνημένο με όλες τις προδιαγραφές προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, διαθέτει περισσότερα από 700 δέντρα και 4,000 φυτά στους εξωτερικούς χώρους, το Metropolis Mall παίρνει τον τίτλο του πιο πράσινου Εμπορικού κέντρου της Κύπρου.

Με στεγασμένους και υπαίθριους χώρους στάθμευσης χωρητικότητας πέραν των 1.400 οχημάτων, το Metropolis Mall διαθέτει όλες τις υποδομές που το καθιστούν φιλόξενο για οικογένειες, νεαρούς, ηλικιωμένους, καθώς και για άτομα με κινησιακές και άλλες δυσκολίες. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην καρδιά της Λάρνακας και εκτείνεται από την λεωφόρο Γεωργίου Γρίβα Διγενή έως την Γιώργου Χριστοδουλίδη με άμεση πρόσβαση από αυτούς τους δρόμους.

Βρίσκεται σε μια μεγάλη διασταύρωση στον κεντρικό δρόμο προς τη Λευκωσία (B2), και η κύρια οδική αρτηρία μέσω Λάρνακας και των γύρω πόλεων, το καθιστά εύκολα προσβάσιμο. «Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια το Metropolis Mall έγινε μέρος της ζωής χιλιάδων ανθρώπων και αυτό μας προσφέρει ικανοποίηση και χαρά, ενώ την ίδια ώρα μάς επιφορτίζει την ευθύνη να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι» δηλώνει ο International Operations Director της Acsion Ltd και Metropolis Mall, Δημήτρης Θωμάς.

Εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους συνεργάτες του Metropolis Mall αλλά και προς το καταναλωτικό κοινό που το επισκέπτεται καθημερινά για τις αγορές και τις υπηρεσίες του.

«Επιπλέον, αισθανόμαστε ιδιαίτερη περηφάνια γιατί το Metropolis Mall χάραξε νέες λεωφόρους στο λιανικό εμπόριο και τις υπηρεσίες, προσφέροντας θέσεις εργασίας σε εκατοντάδες συμπολίτες μας, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την οικονομία και την κοινωνία της χώρας», κατέληξε ο κ. Θωμάς.

 

Send this to a friend