Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ο Τσάβι επιβεβαίωσε… εαυτόν
Ο Τσάβι επιβεβαίωσε… εαυτόν

Ο Τσάβι επιβεβαίωσε… εαυτόν

Η ΑΕΚ με τον Τσάβι Ρόκα δεν «χτίζει» μόνο για το σήμερα αλλά και για το αύριο. Προσπαθεί οι παίκτες που έχουν δείξει ότι αξίζουν και μπορούν να βοηθήσουν και μελλοντικά να μένουν στην ομάδα όσο γίνεται περισσότερο. Ακόμη και παίκτες για τους οποίους υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού όπως ο Φαράζ.

Ο Γαλλομαροκινός θα βρίσκεται στην Λάρνακα και την ΑΕΚ μέχρι και το 2026 μιας και χθες ανανέωσε το συμβόλαιο του και σκόρπισε χαμόγελα στους φίλους της. Μόνο που για να γίνει η πραγματοποιηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του χρειάστηκε να δοθεί επιπλέον χρήμα από τη διοίκηση και ο Ρόκα να κάνει τους κατάλληλους χειρισμούς.

Όπως και έγινε, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να κρατά στο ρόστερ της ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και που μπορεί εύκολα η ΑΕΚ να πουλήσει μελλοντικά έχοντας στα χέρια της το δυνατό χαρτί, ότι δεν λήγει το συμβόλαιο του σε ένα χρόνο αλλά το 2026!

Ο Ρόκα συνεχίζει τις προσπάθειες για τον επιθετικό και περιμένει τις εξελίξεις με τον Ινγκλέσε για να ξέρει αν θα πάει σε άλλη περίπτωση ή αν τελικά θα καταφέρει να τον φέρει στην ΑΕΚ.

Send this to a friend