Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επαινεί και συγχαίρει Αλέξη Γιαννιούλα ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης!
Επαινεί και συγχαίρει Αλέξη Γιαννιούλα ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης!

Επαινεί και συγχαίρει Αλέξη Γιαννιούλα ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης!

Ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης με ανάρτηση του στα ΜΚΔ, επαίνεσε τον ομογενή πολιτικό Αλέξη Γιαννούλια ο οποίος είναι ο Γενικός Γραμματέας της Πολιτείας του Ιλινόις.

«Έχοντας ζήσει στις ΗΠΑ την εποχή των θρυλικών Ελληνοαμερικανών πολιτικών όπως ο Γερουσιαστής Paul Sarbanes και ο Κυβερνήτης Mike Dukakis, ήμουν ενθουσιασμένος που γνώρισα τον Υπουργό Εξωτερικών του Ιλινόις Αλέξη Γιαννούλια, ο οποίος είναι ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας γενιάς Ελλήνων Πολιτικών. Το πρόγραμμά του για τον εκσυγχρονισμό του μεγαλύτερου γραφείου του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, για τη μεταφορά του ήθους της εξυπηρέτησης πελατών στην κυβέρνηση και για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης μεταξύ του λαού και των εκλεγμένων ηγετών του είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βλέπω πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο Αλέξι.»

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αλέξης Γιαννούλιας εξελέγη τον περασμένο Νοέμβριο, κερδίζοντας με σχετική άνεση την εκλογική διαδικασία, προκειμένου να διαδεχθεί τον επί 24 χρόνια εκλεγμένο Τζέσι Ουάιτ ο οποίος αποφάσισε λόγω ηλικίας να αποσυρθεί. Πρόκειται για μια εκλογική νίκη η οποία ερμηνευόταν και ως μια «πολιτική επιστροφή του Γιαννούλια», που είχε θητεύσει ως Ταμίας της Πολιτείας πριν από δεκαέξι χρόνια και θεωρήθηκε ως ένας από τους πλέον φερέλπιδες πολιτικούς του Ιλινόις, για την εκπροσώπηση σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

 

Send this to a friend