Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Νέο Έργο απο την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS, FANEROMENI SUNSHINE RESIDENCES
Νέο Έργο απο την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS, FANEROMENI SUNSHINE RESIDENCES

Νέο Έργο απο την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS, FANEROMENI SUNSHINE RESIDENCES

Το νέο παιδί της AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS που έρχεται να κοσμήσει την περιοχή της Φανερωμένης στην Λάρνακα, το Έργο Faneromeri Sunshine Residences μόλις 10 λεπτά από τον καθεδρικό Ναό του Αγίου Λαζάρου και μόλις 5 λέπτα από τον ομώνυμο Ναο και το παρεκλήσι της Φανερωμένης.

Στο νεο Έργο της Africanos Property Developers οι ψηλότεροι όροφοι θα προσφέρουν στους Ιδιοκτήτες τους πανοραμική θέα της μαγευτικής αλυκής Λάρνακας, όλες τις εποχές του χρόνου. Πολύ κοντά επίσης σε σχολεία δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης, καθώς και μία ανάσα από το πρότυπο και καινοτόμο χώρο δημιουργίας, κατασκευής και εκπαίδευσης Youth Maker Space.

Χάρτης εδώ

Τετραώροφο οικοδόμημα με δύο διαμερίσματα σε κάθε όροφο. Κάθε διαμέρισμα αποτελείτε από δύο υπνοδωματία και δύο μπάνια, με επιβλητικές μπαλκονόπορτεςοι οποίες προσφέρουν σε κάθε διαμερισμα την ζεστασια και λάμψη που χρειαζεται ενα μοντερνο σπιτικό.

Να αναφέρουμε ότι 40% του Έργου έχιε ήδη προκρατηθεί.

Τα κτήρια της Εταιρείας καθώς αυτό είναι απαραίτητα είναι Ενεργειακής Απόδοσης Α.

Πάντα με το εγγυημένο όνομα και την ποιότητα της Εταιρείας.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο.


Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Property Developers, η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή  και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: [email protected].

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Send this to a friend