Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Οθέλλος για φίλημα – Πήρε χρυσό βαθμό στη Λεμεσό κόντρα στον Απόλλωνα
Οθέλλος για φίλημα – Πήρε χρυσό βαθμό στη Λεμεσό κόντρα στον Απόλλωνα

Οθέλλος για φίλημα – Πήρε χρυσό βαθμό στη Λεμεσό κόντρα στον Απόλλωνα

Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Το σκορ άνοιξε ο Σαγάλ στο 19΄, με το Χριστοδούλου να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο 35‘.


Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι ο Απόλλωνας και στο 3΄… απείλησε για πρώτη φορά, όταν μετά απο σουτ του Αμπντουραχίμι, ο Ταουντούλ έδιωξε την μπάλα.


Στο 19΄, όμως, το συγκρότημα του Αντόνε ήταν πιο εύστοχο κι άνοιξε το σκορ. Ο Βαλμπουενά βρήκε τον Κυριάκου που έκανε ωραία ενέργεια και μπαλιά στην περιοχή και ο Σαγάλ από κοντά άνοιξε το σκορ.


Μετά το πρώτο ημίωρο ο Οθέλλος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 35΄ με μακρινό, δυνατό σουτ του Γιώργου Χριστοδούλου.


Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης είχε νέο σουτ στο 39΄, με την μπάλα να φεύγει έξω.


Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Λεμεσού προσπάθησε να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ, όμως τόσο το σουτ του Αμπντουραχίμι στο 41΄, όσο και η εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά στο 44΄ κατέληξαν έξω.


Καλύτερη στα πρώτα λεπτά της επανάληψης η ομάδα του Γαρπόζη που έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να κάνει το 2-1. Αρχικά, στο 49΄, όταν μετά από σουτ του Ναρντίνι, ο Λιούενμπερχ έδιωξε την μπάλα κόρνερ, κι ακολούθως στο 52΄, όταν ο Ολλανδός σταμάτησε το σουτ στην κίνηση του Ανάνγκ.


Στο 66΄ και μετά από διπλή αλλαγή του Μπογκντάν Αντόνε που ήθελε να παρουσιαστεί βελτιωμένη η ομάδα του καταγράφηκε η πρώτη καλή φάση για τον Απόλλωνα στην επανάληψη, με τον Ταουντούλ να αποκρούει το σουτ του Πέρετς.
Με την πάροδο του χρόνου, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση και στο 70΄ η κεφαλιά του Σαγάλ πέρασε άουτ, ενώ στο 82΄ το βολέ του Κρμέντσικ… έφυγε κι αυτό έξω. Έξι λεπτά αργότερα, η ομάδα της Λεμεσού πλησίασε στο 2-1, αλλά ο Ταουντούλ σταμάτησε το σουτ του Αμπντουραχίμι.


Αυτές έμελλαν να είναι και οι τελευταίες φάσεις στο παιχνίδι, το οποίο τελείωσε ισόπαλο 1-1, με την ομάδα της Αθηαίνου να είναι φυσικά η κερδισμένη, αφού είχε βαθμολογικό όφελος σ’ έναν αγώνα που ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ.


ΑΠΟΛΛΩΝ: Λιούενμπερχ, Νταρίκουα, Γιούρσεβιτς (90+4΄ Άδωνη), Πεμπερνές, Σιέλβικ, Κυριάκου (82΄ Ψύχας), Κολ, Σαγάλ (82΄ Ποντικός), Αμπντουραχίμι, Βαλμπουενά (65΄ Πέρετς), Ντιγκινί (65΄ Κρμέντσικ).
Στον πάγκο: Δημητρίου, Λοΐζου, Μαλεκκίδης, Άδωνη, Φιλιώτης, Εκπολό, Αυγουστή, Πέρετς, Ψύχας, Χουσαΐν, Ποντικός, Κρμέντσικ.


ΟΘΕΛΛΟΣ: Ταουντούλ, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Κυριάκου (89΄ Καστάνας), Χριστοδούλου (89΄ Χατζηπασχάλης), Λιμπόμπε (84΄ Σούτο), Σανκαρέ (84΄ Μιτσής), Άντξον, Μαμαντού, Ανάνγκ, Ουεσλατί (74΄ Μπραμπίγια).
Στον πάγκο: Παναγιώτου, Πάντα, Σούτο, Μπραμπίγια, Κατσιατής, Καστάνας, Χατζηπασχάλης, Μιτσής, Ντούρις, Καρίμ, Βενιζέλου, Ιωάννου.


Κίτρινες Κάρτες: Βαλμπουενά, Κολ / Ουεσλατί, Σανκαρέ, Χριστοδούλου.


** Παρατηρήθηκε επίσης με κίτρινη κάρτα ο Μπογκντάν Αντόνε για διαμαρτυρίες.
Στάδιο: Αλφαμέγα Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης 4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης VAR: Ροβέρτος Κώστα AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Send this to a friend