Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στο Κακουργιοδικείο η υπόθεση με τα ροζ βίντεο
Στο Κακουργιοδικείο η υπόθεση με τα ροζ βίντεο

Στο Κακουργιοδικείο η υπόθεση με τα ροζ βίντεο

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου αναμένεται να λογοδοτήσει ο 40χρονος, από τη Λάρνακα, ο οποίος συνελήφθητην περασμένη εβδομάδα σχετικά με την υπόθεση που αφορά διαρροή και δημοσίευση ροζ βίντεο και φωτογραφιών γυμνών γυναικών. Όπως πληροφορούμαστε, τις τελευταίες μέρες έχουν προκύψει κάποια νέα στοιχεία και δεδομένα μέσα από την δικανική εξέταση των τεκμηρίων της υπόθεσης, τα οποία χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.

Με την συμπλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία για γνωμάτευση, με πρόθεση να καταχωρισθεί για εκδίκαση ενώπιον του Κακουργιοδικείου, καθότι τα αδικήματα που εξετάζονται σε βάρος του συλληφθέντα είναι ιδιαίτερα σοβαρά.Μεταξύ άλλων, εναντίον του διερευνώνται αδικήματα που αφορούν διάδοση υλικού πορνογραφικού ή σεξουαλικού περιεχομένου καθώς και αδικήματα που σχετίζονται με την νομοθεσία «περί της πρόληψης και της καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας».

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, τα πιο πάνω αδικήματα επισύρουν πολυετείς ποινές φυλάκισης. Εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου έγιναν καταγγελίες από 12 γυναίκες, μεταξύ των οποίων η νυν και η πρώην σύζυγός του, σύμφωνα με τις οποίεςανέβασε σε πορνογραφική ιστοσελίδα βίντεο μ’ ερωτικές περιπτύξεις ή έκανε φωτομοντάζ, τοποθετώντας φωτογραφίες με τα πρόσωπά τους σε ξένα γυμνά γυναικεία σώματα.

Οι πρώτες καταγγελίες

Η πρώτη καταγγελία εναντίον του υπόπτου, ο οποίος προφυλακίστηκε για διευκόλυνση των ανακρίσεων, έγινε τον περασμένο Ιούνιο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε «βροχή» καταγγελιών και από τις υπόλοιπες παραπονούμενες γυναίκες, οι οποίες, ως επί τω πλείστο, προέρχονται από το φιλικό του περιβάλλον.

Το χορό των καταγγελιών άνοιξε η πρώην σύζυγός του, η οποία έδωσε κατάθεση στο ΤΑΕ Λάρνακας, στην οποία ανέφερε ότι έλαβε γνώση για βίντεο ερωτικού περιεχομένου και γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Παραδέχθηκε ότι κάποιες γυμνές φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές τους στιγμές τραβήχτηκαν από τον ύποπτο με τη συγκατάθεσή της, όταν ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια, από το 2008 μέχρι το 2012.

Υποστήριξε, ωστόσο, ότι ουδέποτε έδωσε την συγκατάθεσή της για δημοσίευσή τους, ούτε απέστειλεφωτογραφίες ή βίντεο σε κάποιο άλλο πρόσωπο.Αρχές Ιουλίου, η δεύτερη γυναίκα του 40χρονου μετέβη στο ΤΑΕ Λάρνακας και κατήγγειλε ότι ο σύζυγος της δημοσίευσε φωτογραφίες της ίδιας και άλλων συγγενικών και φιλικών της προσώπων, στις οποίες απεικονίζονται τα πρόσωπα τους σε ξένα γυμνά γυναικεία σώματα σε κλειστή ομάδα, στην εφαρμογή telegram.

Επιπλέον, εναντίον του 40χρονου έγιναν καταγγελίες ότι απέστειλε φωτογραφίες γυμνού και σεξουαλικού περιεχομένου γυναικών σε διάφορα άλλα άτομα μέσα από ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram.

Send this to a friend