Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στα 90χρονα του Οθέλλου Αθηαίνου ο Πρόεδρος του ΚΟΑ
Στα 90χρονα του Οθέλλου Αθηαίνου ο Πρόεδρος του ΚΟΑ

Στα 90χρονα του Οθέλλου Αθηαίνου ο Πρόεδρος του ΚΟΑ

Στην εκδήλωση του Οθέλλου Αθηαίνου για τον εορτασμό των 90χρονων του σωματείου, ο οποίος συνέπεσε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και την άνοδο στην Α’ κατηγορία, παρευρέθησαν Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και το μέλος του ΔΣ Ανδρόνικος Ανδρονίκου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, στον χαιρετισμό του ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στάθηκε στον άθλο του Οθέλλου, όπως χαρακτήρισε την επιτυχία της ομάδας να επανέλθει στην πρώτη κατηγορία. Συνεχάρη τη διοίκηση για την εξαιρετική δουλειά που έφερε την ομάδα ξανά στα σαλόνια και ευχήθηκε στον Οθέλλο καλή επιτυχία τη νέα σεζόν.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα εγκαινιάστηκε από την ΥΠΑΝ Αθηνά Μιχαηλίδου η ανακαινισμένη αίθουσα του Σωματείου που μετονομάστηκε σε αίθουσα «Μιχάλης Καϊλά» στη μνήμη του πρώην Προέδρου του Οθέλλου.

Η ΥΠΑΝ εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, βουλευτές και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης.

Send this to a friend