Home ΕΞΟΔΟΣ Ανακαλύψτε το νέο all day menu του Avli Restaurant στη γραφική αυλή του Hotel Indigo
Ανακαλύψτε το νέο all day menu του Avli Restaurant στη γραφική αυλή του Hotel Indigo

Ανακαλύψτε το νέο all day menu του Avli Restaurant στη γραφική αυλή του Hotel Indigo

English Text

Ανακαλύψτε το νέο all day menu του Avli Restaurant, στη γραφική αυλή του Hotel Indigo. Το εστιατόριο βρίσκεται στον εκπληκτικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου, που συνδυάζει το σύγχρονο στιλ με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και διακόσμηση, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα φιλοξενίας και άριστης εξυπηρέτησης στη Λάρνακα.

Η απολαυστική εμπειρία του φαγητού ξεκινά από την πανέμορφη εξωτερική αυλή του εστιατορίου και συνεχίζεται στον υπέροχο εσωτερικό χώρο του. Ο chef Οδυσσέας Αντωνίου δημιουργεί εκλεκτές γεύσεις με ποιοτικά τοπικά υλικά και προσεγμένες τεχνικές. Στο ανανεωμένο μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει νέα καλοκαιρινά πιάτα και αυθεντικές vegetarian ή vegan επιλογές.

Οι εντυπωσιακές προτάσεις του προκαλούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους να απολαύσουν τη φρεσκάδα της avocado quinoa salad και του θεσπέσιου θαλασσινού πιάτου octopus with taro root, ενώ για επιδόρπιο προτείνει το λαχταριστό brownie με espresso anglaise που συναρπάζει.

Κάθε Σάββατο βράδυ, η μαγευτική αυλή του Avli Restaurant γεμίζει με ζωντανή μουσική που συνοδεύει τη γευστική πανδαισία, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές στην καρδιά της Λάρνακας.

Για κρατήσεις να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 24 660700.

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: +357 24 660700

Διεύθυνση: Hotel Indigo, Αδώνιδος 12-16, Λάρνακα 6020

Facebook: facebook.com/HotelIndigoLarnacaCyprus

Instagram: instagram.com/hotel_indigo_larnaca

Ιστοσελίδα: www.ihg.com/hotelindigo/hotels/gb/en/larnaca/lcaas/hoteldetail

Send this to a friend