Home ΕΞΟΔΟΣ ΔΡΩΜΕΝΑ Πάμε για μουσική, street food και αδρεναλίνη στο μεγαλύτερο φεστιβάλ του νησιού
Πάμε για μουσική, street food και αδρεναλίνη στο μεγαλύτερο φεστιβάλ του νησιού

Πάμε για μουσική, street food και αδρεναλίνη στο μεγαλύτερο φεστιβάλ του νησιού

Με νέα τοποθεσία, στην ΕΤΚΟ Λεμεσού , το φεστιβάλ θα διαρκέσει φέτος 4 μέρες, από την Πέμπτη 06 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 09 Ιουλίου από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα με ελεύθερη είσοδο μέχρι τις 6 το απόγευμα!

Ο λόγος για το LOUD MUSIC FESTIVAL το οποίο μαζεύει χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά σε μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της μουσικής που αποτελεί τα τελευταία χρόνια θεσμό στο νησί μας.

Φέτος, εκτός από τη νέα τοποθεσία, η ομάδα του LMF και το Scaffolding Solutions φέρνουν κοντά μας μια μοναδική εμπειρία για πρώτη φορά στην Κύπρο. Πρόκειται για το Big Air Bag. Ένας αερόσακος τραμπολίνου υψηλής αντοχής, σχεδιασμένος να αντιμετωπίζει πολλαπλές ταυτόχρονες προσγειώσεις από υψόμετρο έως και 8 μέτρα πάνω από το επίπεδο του εδάφους. Για τους τολμηρούς που θέλουν ακόμη περισσότερη αδρεναλίνη στη ζωή τους, τότε αυτό σίγουρα δεν πρέπει να το χάσουν.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, από τις 06 μέχρι τις 09 Ιουλίου με Live Bands, R&B, EDM και Old Skool Retro μουσική, λαχταριστό Street food και πολλά θετικά vibes.

Ελάτε για να ζήσουμε μαζί την πιο LOUD εμπειρία του καλοκαιριού!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

 

Send this to a friend