Home ΛΑΡΝΑΚΑ Συνάντηση ΑΚΕΛ Λάρνακας με Κτηματολόγιο Λ/κας και επίσκεψη στη γειτονιά των καλλιτεχνών
Συνάντηση ΑΚΕΛ Λάρνακας με Κτηματολόγιο Λ/κας και επίσκεψη στη γειτονιά των καλλιτεχνών

Συνάντηση ΑΚΕΛ Λάρνακας με Κτηματολόγιο Λ/κας και επίσκεψη στη γειτονιά των καλλιτεχνών

Συνάντηση ΑΚΕΛ με Κτηματολόγιο. Στοίχημα η αναβάθμιση της λειτουργίας του Γραφείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Γιώργο Λουκαϊδη, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τη διεύθυνση του Επαρχιακού Κτηματολογίου Λάρνακας. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των προσφερόμενων υπηρεσιών του Κτηματολογίου και της εύρυθμης εξυπηρέτησης του κοινού. Έγινε ανταλλαγή απόψεων  γύρω από την καθημερινή λειτουργία του Γραφείου αλλά και την περαιτέρω βελτίωση των υφιστάμενων διαδικασιών με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και ψηφιοποίηση του τρόπου λειτουργίας προς όφελος των πολιτών. Η αντιπροσωπεία επανέλαβε τη διαχρονική υποστήριξη του κόμματος προς τον πολυσήμαντο ρόλο που επιτελούν τα τμήματα και οι υπηρεσίες του δημόσιου τομέα.

Επίσκεψη στο Πάρκο Καλλιτεχνών «Μεσόγειος». Ο Δήμος Λάρνακας αναβαθμίζει τον χώρο με στόχο την άνθιση της πολιτιστικής δημιουργίας.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε στη συνέχεια το Πάρκο Καλλιτεχνών «Μεσόγειος» στην παραλιακή τ/κ συνοικία της πόλης. Την αντιπροσωπεία συνόδευσε ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας. Σε συνομιλία με τους καλλιτέχνες που στεγάζονται επαγγελματικά στην περιοχή, διαπιστώθηκε ότι η πρωτοβουλία του Δήμου Λάρνακας για αναζωογόνηση του υπό διαμόρφωση χώρου και δημιουργία ενός πολιτιστικού κυττάρου στον πυρήνα της πόλης, έχει τα φόντα να αναδείξει την ντόπια πολιτιστική δημιουργία και την ιστορική σημασία της περιοχής. Η αντιπροσωπεία εξέφρασε τα συγχαρητήρια του κόμματος στον Δήμαρχο Λαρνακας για τις πρωτοβουλίες του Δήμου για στήριξη των καλλιτεχνών αναβαθμίζοντας τον ιστορικό χώρο της “γειτονιάς των καλλιτεχνών” δίνοντας έτσι έφορο έδαφος για την πολιτιστική καλλιέργεια και δημιουργία.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν και η Επαρχιακή Γραμματέας ΑΚΕΛ Λάρνακας, Χρυστάλλα Αντωνίου, ο βουλευτής ΑΚΕΛ Λάρνακας, Ανδρέας Πασιουρτίδης και ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας ΑΚΕΛ στον Δήμο Λάρνακας, Άθως Καζαντζής.

Send this to a friend