Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2η Φιλανθρωπική Τόμπολα ΣΠΑΒΟ στη Λάρνακα
2η Φιλανθρωπική Τόμπολα ΣΠΑΒΟ στη Λάρνακα

2η Φιλανθρωπική Τόμπολα ΣΠΑΒΟ στη Λάρνακα

 

 

Φιλανθρωπική τόμπολα διοργανώθηκε στη Λάρνακα την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 με όλα τα έσοδα να ενισχύουν τα Προγράμματα του ΣΠΑΒΟ.

Χαιρετισμός Προέδρου ΔΣ  Μαρία Χαβιαρά Κούσιου

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την παρουσία και τη στήριξη σας στο Σύνδεσμο Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια.

 

Η μεγάλη αυτή προσέλευση  αποδεικνύει έμπρακτα ότι ο ΣΠΑΒΟ ως ο μοναδικός εξειδικευμένος εθελοντικός οργανισμός στη χώρα μας που παρέχει υπηρεσίες στήριξης, ασφάλειας και προστασίας σε θύματα και δράστες ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας, έχει επιτύχει ένα από τους σημαντικότερους στόχους του , να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει εθελοντές και εθελόντριες για να στηρίξουν το έργο του και κατ΄επέκταση τα εξυπηρετούμενα άτομα.

Από την αποψινή διοργάνωση , όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία χώρου φιλοξενίας και κέντρου άμεσης βοήθειας στην Λάρνακα για τα οποία ο ΣΠΑΒΟ έχει εξασφαλίσει από τα Ελβετικά Κονδύλια χρηματοδότηση με στόχο την υλοποίηση του μεγαλεπήβολου αυτού έργου καθώς και την έγκριση και στήριξη  από το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας , Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας. Μέσα από τη δημιουργία αυτών των προγραμμάτων θα παρέχονται και στην επαρχία Λάρνακας χώρος διαμονής και ασφάλειας, υπηρεσίες συμβουλευτικής, κοινωνικής στήριξης, γραμμή βοήθειας 1440 καθώς και προληπτικές υπηρεσίες.

Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εθελόντρια του ΣΠΑΒΟ κα Τούλα Αργυρίδου για τη φιλοξενία , τη μεγάλη συνεισφορά της στο σχεδιασμό και υλοποίηση της διοργάνωσης καθώς και το ζεύγος Μιχάλη και Ευτυχίας Χάλιου για την παραχώρηση της οικίας τους.

Επιπρόσθετα θερμές ευχαριστίες στους μέγα χορηγούς το LebayBeachHotelκαι το ΙnamoEventsγια την παραχώρηση του εξοπλισμού αλλά και στο Γιώργο Γιάννακα DJκαι Λουΐζα Μαππούρα στο τραγούδι.

Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 20 επιπλέον χορηγούς της βραδιάς που προσέφεραν δώρα για την τόμπολα αλλά και όλο το προσωπικό του Οργανισμού που στηρίζει τα προγράμματα και τα εξυπηρετούμενα άτομα.

Εύχομαι σε όλους και όλες να απολαύσετε την αποψινή βραδιά εξάλλου

Ό,τι κάνουμε μόνο για τον εαυτό μας, πεθαίνει μαζί μας. Ό,τι κάνουμε για τους άλλους και τον κόσμο, παραμένει και είναι αθάνατο.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΒΟ

Send this to a friend