Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Τους συνέλαβαν στη Λάρνακα είχαν εκδοθεί εναντίον του δυο εντάλματα σύλληψης
Τους συνέλαβαν στη Λάρνακα είχαν εκδοθεί εναντίον του δυο εντάλματα σύλληψης

Τους συνέλαβαν στη Λάρνακα είχαν εκδοθεί εναντίον του δυο εντάλματα σύλληψης

Εντοπίστηκε χθες, στη Λάρνακα και συνελήφθη, 34χρονος, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης και κοινής επίθεσης, που διαπράχθηκε μεταξύ 9 και 10 Μαρτίου 2023, στη Λάρνακα.

Εναντίον του 34χρονου, είχε εκδοθεί την 31η Μαΐου και δεύτερο ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε στις 30 Μαΐου 2023, επίσης στη Λάρνακα.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε, γύρω στις 3.45μ.μ. χθες, να επιβαίνει σε αυτοκίνητο, που κινείτο σε δρόμο της Λάρνακας και οδηγείτο από 51χρονο. Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα, για έλεγχο. Ωστόσο μόλις το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, ο 34χρονος εξήλθε του οχήματος και τρέχοντας προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον ανακόψουν σε κοντινή απόσταση και να τον συλλάβουν.

Στον 51χρονο οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε προκαταρκτικό νάρκοτεστ, με θετική ένδειξη.

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση της διάρρηξης συνελήφθη και τελεί υπό οκταήμερη κράτηση και δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 54 ετών. Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Send this to a friend