Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ανήλικος οδηγούσε το αυτοκίνητο του πατέρα του με πλαστή άδεια
Ανήλικος οδηγούσε το αυτοκίνητο του πατέρα του με πλαστή άδεια

Ανήλικος οδηγούσε το αυτοκίνητο του πατέρα του με πλαστή άδεια

Η Αστυνομία εντόπισε χθες το πρωί 16χρονο με πλαστή άδεια να οδηγεί αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και διερευνά υπόθεση εναντίον του ιδίου για τροχαία αδικήματα, αλλά και του πατέρα του για μη φύλαξη του αυτοκινήτου του.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, ο 16χρονος εντοπίστηκε στις 8:15 το πρωί όταν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – ΟΠΟΔ ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος της περιοχής Κοτσιάτη.

Σημειώνεται πως κατά τον έλεγχο ο 16χρονος φέρεται να υπέδειξε στα μέλη της Αστυνομίας άδεια οδήγησης, που στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστή. Ο 16χρονος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου για εξετάσεις, ενώ στον Αστυνομικό Σταθμό κλήθηκε και προσήλθε και ο πατέρας του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τις εξετάσεις που ακολούθησαν, ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που ο 16χρονος οδηγούσε, είναι ο πατέρας του, χωρίς τη συγκατάθεση του οποίου, ο 16χρονος φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Ο πατέρας του ανηλίκου, επίσης σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, φέρεται να μην είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης του οχήματός του, με αποτέλεσμα ο 16χρονος να αποκτήσει κατοχή και να οδηγήσει το όχημα.

Οι δύο τους κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα υπό εξέταση αδικήματα τροχαίας που φέρεται να διέπραξαν και ακολούθως αποδεσμεύτηκαν, αναφέρεται.

Send this to a friend