Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Αναλυτικά ο καιρός – Σκόνη και βροχές
Αναλυτικά ο καιρός – Σκόνη και βροχές

Αναλυτικά ο καιρός – Σκόνη και βροχές

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείτε αραιή σκόνη μέχρι και το απόγευμα.

Σήμερα, αρχικά θα εμφανίζονται ψηλές νεφώσεις ενώ στα δυτικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά στα νότια και νοτιοανατολικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ, και τοπικά στα νοτιοανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και αργότερα τοπικά μεταβλητοί, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που νωρίς το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Τη Δευτέρα κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένη σύντομη καταιγίδα στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη θα σημειώσει άνοδο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend