Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Νεφώσεις και ελαφρές βροχές το απόγευμα στα ορεινά
Νεφώσεις και ελαφρές βροχές το απόγευμα στα ορεινά

Νεφώσεις και ελαφρές βροχές το απόγευμα στα ορεινά

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη μέχρι και το Σάββατο, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα πιθανό να είναι αυξημένες.

Το απόγευμα θα εμφανίζονται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις οι οποίες πιθανό να δώσουν ελαφρές βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος από ψηλές κυρίως νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και τα βόρεια, γύρω στους 30 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend