Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Φαβορί η “Αρχόντισσα” του θεσμού Σεβίλλη κόντρα στην Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο!
Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Φαβορί η “Αρχόντισσα” του θεσμού Σεβίλλη κόντρα στην Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο!

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Φαβορί η “Αρχόντισσα” του θεσμού Σεβίλλη κόντρα στην Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο!

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Τα βλέμματα όλων απόψε είναι στραμμένα αποκλειστικά φυσικά στον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρόμα ο οποίος θα διεξαχθεί στην «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης. Το έβδομο τρόπαιο Γιουρόπα Λιγκ στην ιστορία της θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει η Σεβίλλη που είναι η «αρχόντισσα» της συγκεκριμένης διοργάνωσης κόντρα στην Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος πέρσι την οδήγησε στην κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ και φέτος θέλει να γράψει ιστορία κατακτώντας και το Γιουρόπα!

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΟΜΑ (22:00)

Οι γηπεδούχοι είναι γεννημένοι για το Γιουρόπα Λιγκ. Την φετινή χρονιά δεν τα πήγαν καθόλου καλά στο Ισπανικό Πρωτάθλημα αλλά στην Ευρώπη συνεχίζουν… όπως μας συνήθισαν. Κατάφεραν να αποκλείσουν τόσο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και τη Γιουβέντους, εκ των φαβορί για να πάρουν το Κύπελλο και πλέον θα διεκδικήσουν το 7ο τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολο κόντρα στην Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Οι Ρωμαίοι συμμετέχουν σε δεύτερο σερί ευρωπαϊκό τελικό, μετά την περσινή κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ και φέτος θέλουν να γράψουν ιστορία με την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο πολύπειρος Ζοσέ Μουρίνιο έχει συμμετάσχει σε 5 ευρωπαϊκούς τελικούς με απόλυτη επιτυχία: κατέκτησε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με την Πόρτο το 2003, το Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο το 2004, το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ το 2010, το Γιουρόπα Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2017 και το Κόνφερενς Λιγκ με τη Ρόμα το 2022! Πάμε για ένα απίστευτα μεγάλο τελικό και θα μάθουμε απόψε αν η Ρόμα «φρενάρει» την αρχόντισσα του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο σετ αποδόσεων στην «ΒοοkieCo», φαβορί είναι η πολυνίκης του θεσμού Σεβίλλη με τη νίκη της να προσφέρεται στο 2.58 και των «Ρωμαίων» στο 2.82. Η ισοπαλία κυμαίνεται κοντά στο 2.96. Το over 2,5 γκολ βρίσκεται στο 2.48 και το αντίστοιχο under στο 1.48. Το να κατακτήσει πάντως το Γιουρόπα με οποιοδήποτε τρόπο η Σεβίλλη, αυτή η επιλογή πληρώνει 1.80 και η Ρόμα στο 1.90.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για τον μεγάλο τελικό και την πλειάδα επιλογών για τα ειδικά στοιχήματα..

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Send this to a friend