Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πενταήμερη Κυπρίων μαθητών στη Θεσσαλονίκη παρέα με τρωκτικά και κατσαρίδες
Πενταήμερη Κυπρίων μαθητών στη Θεσσαλονίκη παρέα με τρωκτικά και κατσαρίδες

Πενταήμερη Κυπρίων μαθητών στη Θεσσαλονίκη παρέα με τρωκτικά και κατσαρίδες

Έξω φρενών είναι ο γονείς μαθητών Λυκείου, οι οποίοι έφτασαν χθες στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της καθιερωμένης πενταήμερης εκδρομής της δευτέρας Λυκείου.

Με την άφιξή τους στο ξενοδοχείο που είχε κλειστεί για τη διαμονή τους, ήρθαν αντιμέτωποι με απογοητευτικές εικόνες. Οπως φαίνεται και στο υλικό των φωτογραφιών που μάς έστειλε γονέας, στους διαδρόμους του ξενοδοχείου περπατούν κατσαρίδες, τοίχοι ξεκολλημένοι, η πισίνα πράσινη ενώ και τα πλακάκια του περιβάλλοντος χώρου σπασμένα.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, ένας εκ των γονέων, ο κ. Δώρος Ελευθερίου, είπε πως από την ενημέρωση που είχε από την κόρη του, τα παιδιά κοιμήθηκαν μόνο δύο ώρες, ενώ τις υπόλοιπες ώρες ύπνου τις έβγαλαν στο λεωφορείο.

Πρόκειται για μία άθλια κατάσταση του ξενοδοχείου, είπε ο κ. Ελευθερίου, διερωτόμενος πώς επέτρεψε το Υπουργείο τα παιδιά να διαμείνουν για την εκδρομή τους εκεί.

Όλη νύχτα προσπαθούσαμε οι γονείς να διαχειριστούμε την κατάσταση, άτομα του Συνδέσμου Γονέων μιλούσαν με του εκπαιδευτικούς και υπεύθυνους της εκδρομής, είπε ο κ. Ελευθερίου.

“Να σε πιάνει τηλέφωνο η κόρη σου ξημερώμτατα και να σου λέει ‘παπά έλα'”, είπε απελπισμένος ο γονέας για την κατάσταση.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend