Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Θέλουν λύση στο διοικητικό, θέλουν και προπονητή
Θέλουν λύση στο διοικητικό, θέλουν και προπονητή

Θέλουν λύση στο διοικητικό, θέλουν και προπονητή

Να κλείσει το συντομότερο δυνατό το διοικητικό σκέλος θέλουν στην Ανόρθωση μιας και αυτό είναι που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή τον Ανδρέα Σάντη και τους συνεργάτες του. Ο ίδιος μιλώντας χθες στην Cablenet ξεκαθάρισε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος.

Η συμφωνία διαχείρισης είναι προς συζήτηση με το σωματείο και ο κόσμος περιμένει να δει τι θα γίνει και πως θα λυθεί το πρόβλημα για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει και να πατήσει γερά στα πόδια της. Ο Σάντης εξέφρασε την σιγουριά ότι η ομάδα μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο παρά τον οικονομικό βραχνά και κάποια μεγάλα συμβόλαια που «τρέχουν».

Την ίδια ώρα υπάρχει και το θέμα προπονητή με τον Τσινμπάουερ να απομακρύνεται και στο προσκήνιο να ανασύρονται απ’ το συρτάρι άλλα ονόματα τα οποία είναι προς εξέταση.

Σάντης και Πριέτο είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για τον νέο προπονητή. Εξετάζονται κάποια ονόματα αλλά φαίνεται για την ώρα να προέχει το θέμα με το διοικητικό. Βέβαια, διοικητικό και θέμα προπονητή είναι δυο σημαντικά θέματα τα οποία στόχος είναι να έχουν αίσιο τέλος το συντομότερο.

Send this to a friend