Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Πανέτοιμη για στέψη η Γαλατασαράι, γίνεται μεγάλη μάχη για την παραμονή στην Τουρκία!
Πανέτοιμη για στέψη η Γαλατασαράι, γίνεται μεγάλη μάχη για την παραμονή στην Τουρκία!

Πανέτοιμη για στέψη η Γαλατασαράι, γίνεται μεγάλη μάχη για την παραμονή στην Τουρκία!

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Τουρκικό πρωτάθλημα το οποίο εξελίσσεται με αρκετό ενδιαφέρον και τη φετινή περίοδο. Σήμερα διεξάγεται η 36η αγωνιστική με όλους τους αγώνες να αρχίζουν την ίδια ώρα. Η πρωτοπόρος Γαλατασαράι με διπλό κόντρα στην Άνκαραγκιουτζου σφραγίζει και μαθηματικά τον τίτλο. Η δεύτερη στην βαθμολογία Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Ανταλιασπόρ που κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΝΚΑΡΑΓΚΙΟΥΤΖΙΟΥ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (20:00)

Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να σφραγίσουν από απόψε τον τίτλο με νίκη κόντρα στους γηπεδούχους που δύσκολα πλέον θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό. Η Γαλατασαράι όντως ήταν η καλύτερη και η πιο σταθερή ομάδα του φετινού πρωταθλήματος και με διπλό απόψε κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο που πλέον μόνο με αυτοκτονία τον χάνει. Το διπλό προσφέρεται σε τιμές κοντά στο 1.47. Το 2/2 (Ημίχρονο-Τελικό) βρίσκεται στο 2.24. Για όσους προβλέπουν έκπληξη το (1Χ) Διπλή Ευκαιρία βρίσκεται στο 2.37.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ (20:00)

Μόνο νίκη θέλει η Φενερμπαχτσέ και να ελπίζει σε στραβοπάτημα της Γαλατασαράι με στόχο να αυξήσει κάπως τις πιθανότητες της για την κατάκτηση του τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι μόνο υπό προϋποθέσεις μπορούν να μπλέξουν και θα προσπαθήσουν να πάρουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό στο αποψινό ματς. Το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία βρίσκεται στο 2.57. Ο άσος της Φενέρ πληρώνει 1.41. Το over 2,5 γκολ στο παιχνίδι βρίσκεται στο 1.50.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική σήμερα στην Τουρκία 2 στροφές πριν από το τέλος και κάντε τις επιλογές σας στην «ΒοοkieCo».

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Send this to a friend