Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Έρχονται βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χαλάζι
Έρχονται βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χαλάζι

Έρχονται βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χαλάζι

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ μετά το μεσημέρι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και τα βόρεια.

Σε καταιγίδα είναι πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά μετά το μεσημέρι ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή αυξημένες μέσες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές ελαφρές βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα κυρίως από την Πέμπτη μετά το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Send this to a friend