Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ένωση ή Δόξα θα πέσει κατηγορία; H απάντηση θα δοθεί απόψε…
Ένωση ή Δόξα θα πέσει κατηγορία; H απάντηση θα δοθεί απόψε…

Ένωση ή Δόξα θα πέσει κατηγορία; H απάντηση θα δοθεί απόψε…

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Εκεί που φάνταζε απίθανη η «επιστροφή» της Ένωσης για παραμονή, τελικά με μια αντεπίθεση διαρκείας οι «βυσσινί» και παράλληλα με τις συνεχείς απώλειες της Δόξας, οδηγηθήκαμε να κρίνεται η παραμονή στην σημερινή τελευταία αγωνιστική.

Η Δόξα (που ακόμα κρατάει την παραμονή στα χέρια της) παίζει εκτός έδρας με την ΑΕΛ και η Ένωση με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η Δόξα είναι στο +1 από την Ένωση. Για να τα καταφέρει η Δόξα πρέπει να φέρει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους «βυσσινί».

Αν η ΕΝΠ φέρει ισοπαλία και η Δόξα ηττηθεί, η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά υπερτερεί στην ισοβαθμία και θα… σωθεί. Με λίγα λόγια η ΕΝΠ θα υλοποιήσει τον μεγάλο της στόχο της αν χάσει η Δόξα και η ίδια έχει κέρδος. Με ισοπαλία της Δόξας, θα χρειαστεί νίκη στο “ΠΑΠ”.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΕΛ-ΔΟΞΑ (19:00)

Εκεί που φάνταζε σίγουρη προ εβδομάδων η παραμονή για την Δόξα, τελικά θα πρέπει να κερδίσει την αδιάφορη ΑΕΛ για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της, ότι και εάν γίνει στο παιχνίδι της Ένωσης απέναντι στην Ανόρθωση. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια η ομάδα του Κώστα Σακκά μετά 5 ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις 1 νίκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το οποίο κρίθηκε με ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις.

AΝΟΡΘΩΣΗ-ΕΝΩΣΗ (19:00)

Οι «βυσσινί» εκεί που τους είχαμε όλοι ξεγραμμένους με μια αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να παίζουν την παραμονή τους στην τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Αναλύσαμε στην εισαγωγή μας τι χρειάζεται η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Το αρνητικό είναι ότι δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της αλλά για να ελπίζει… θα πρέπει να αποδράσει με το διπλό μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να περιμένει… τα ευχάριστα νέα από την Λεμεσό. Το θετικό για τους «βυσσινί» είναι ότι και η Ανόρθωση είναι αδιάφορη αλλά σε όλη αυτή την διάρκεια έπαιξαν όλα τα ματς στα ίσα και δεν είναι τυχαίο που κατέληξαν και στην πρώτη θέση του Ομίλου. 3.00, 3.30, 2.25 το σετ αποδόσεων για το (1Χ2). Το over 2,5 γκολ πληρώνει 1.93 και το αντίστοιχο under στο 1.78.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

 

Send this to a friend