Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Κρίνεται η 3η θέση στην Κύπρο που οδηγεί στην Ευρώπη, φουλ δράση σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν
Κρίνεται η 3η θέση στην Κύπρο που οδηγεί στην Ευρώπη, φουλ δράση σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν

Κρίνεται η 3η θέση στην Κύπρο που οδηγεί στην Ευρώπη, φουλ δράση σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωτάθλημα για τις ομάδες του πρώτου γκρουπ στην Κύπρο. Ο Άρης κατέκτησε το πρωτάθλημα, στην 2η θέση κατέληξε το ΑΠΟΕΛ και σήμερα θα μάθουμε ποια ομάδα θα κερδίσει την 3η θέση που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ…

Η φετινή χρονιά κλείνει σήμερα και στην Πρέμιερ Λιγκ με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται για το ποιες ομάδες θα πάρουν τα εισιτήρια για Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ αλλά και ποιες άλλες δύο ομάδες θα ακολουθήσουν την Σαουθάμπτον στην Τσάμπιονσιπ.

Ντέρμπι έχουμε και στην Σερί Α΄ ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν αλλά και φουλ αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν…

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ (19:00)

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Με διπλό η ΑΕΚ κόντρα στην αδιάφορη και προ ημερών Κυπελλούχο Ομόνοια, τότε εξασφαλίζει την 3η θέση στην Βαθμολογία που οδηγεί στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, αλλιώς όλα είναι πιθανά σε σύγκριση με το τι θα γίνει και στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Πάφο και Απόλλωνα. Λόγω κινήτρου το διπλό είναι σε τιμές φαβορί σε απόδοση 1.55. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G) αυτή η επιλογή προσφέρεται στο 2.15.

ΠΑΦΟΣ FC-AΠΟΛΛΩΝΑΣ (19:00)

Πάμε να δούμε τα δεδομένα και σε αυτό το ζευγάρι με φάρο την 3η θέση: Ο Απόλλωνας θα βγει Ευρώπη με νίκη αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει στη Λευκωσία. Εξασφαλίζει το εισιτήριο και με “Χ” αν χάσει η ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Η Πάφος για να πάει πρώτη φορά στην Ευρώπη θα πρέπει να κερδίσει και την ίδια ώρα να ηττηθεί η ΑΕΚ. 2.40, 3.40, 2.80 το σετ αποδόσεων στην «ΒοοkieCo».

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΙΛΑΝ (21:45)

Σούπερ ντέρμπι στην Ιταλία με την Γιουβέντους να φιλοξενεί την Μίλαν. Οι γηπεδούχοι έχουν 23 χρόνια να χάσουν στο «Κάστρο Καστελάνι» και αυτή τη φορά το έπαθαν με… οδυνηρό τρόπο. Αφού έμαθαν για την αφαίρεση 10 βαθμών λόγω του σκανδάλου «plusvalenze» σχεδόν ένα μισάωρο πριν τη σέντρα του αγώνα, στη συνέχεια -εμφανώς απογοητευμένοι- οι «μπιανκονέρι» διασύρθηκαν με 4-1 από την Έμπολι και η τετράδα χάνεται (στο -5 με δύο αγωνιστικές να απομένουν). Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με διπλό σφραγίζουν θέση στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ.  2.20, 3.30, 3.11 το σετ αποδόσεων για το  (1Χ2). Η επιλογή του  (DNB) για τον άσο βρίσκεται στο 1.60 και για το διπλό στο 2.15.

Δείτε πιο κάτω αναλυτικά την τελευταία αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ και κάντε τις επιλογές σας στην «ΒοοkieCo»:

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΛΒΣ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ

ΤΣΕΛΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΝΟΤΙΝΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

ΛΙΝΤΣ-ΤΟΤΕΝΑΜ

ΛΕΣΤΕΡ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΦΟΥΛΑΜ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

*Όλοι αγώνες αρχίζουν στις 18:30.

Πρότελευταια αγωνιστική και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν που ουσιαστικά έμεινε να μάθουμε ποια ομάδα θα καταλήξει στην 7η θέση που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ αλλά και ποιες άλλες δύο ομάδες θα αποχαιρετήσουν την Λα Λίγκα μαζί με την Έλτσε…

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πατήστε στο παιχνίδι που σας ενδιαφέρει και κάντε τις επιλογές σας:  

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΕΛΤΣΕ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ

ΚΑΝΤΙΘ-ΘΕΛΤΑ

ΧΕΤΑΦΕ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ

ΧΙΡΟΝΑ-ΜΠΕΤΙΣ

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 20:00.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Send this to a friend