Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η Ευρώπη στο… τραπέζι για Ίντερ και Αταλάντα
Η Ευρώπη στο… τραπέζι για Ίντερ και Αταλάντα

Η Ευρώπη στο… τραπέζι για Ίντερ και Αταλάντα

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Νέα δεδομένα έχουν διαμορφωθεί στη βαθμολογία της SerieA, καθιστώντας τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ακόμη πιο καθοριστικές όσον αφορά στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μετά τη νέα αφαίρεση βαθμών η Γιουβέντους βρέθηκε από τη δεύτερη θέση εκτός ευρωπαϊκής ζώνης και η μάχη έχει πάρει φωτιά!

Η μονομαχία της Ίντερ με την Αταλάντα απόψε είναι πολύ σημαντική από διπλής άποψης. Και για το ChampionsLeague, αφού η Ίντερ θέλει να «κλειδώσει» την παρουσία της στην τετράδα και η Αταλάντα να μπει σφήνα εκεί. Και για την Ευρώπη γενικότερα, αφού οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν μεν θέση στο ChampionsLeague, αλλά δεν έχουν εξασφαλισμένη θέση στην Ευρώπη τη νέα σεζόν και ενδέχεται να μείνουν εκτός νυμφώνος!

Η Ίντερπάει φορτσάτη στο ντέρμπι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στη Φιορεντίνα. Στο πρωτάθλημα έχασε από την πρωταθλήτρια Νάπολι, σε ματς όπου έσπασε νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών. Θέλει να ξεμπερδέψει με την τετράδα από αυτή την αγωνιστική, ώστε να είναι cool στο φινάλε με την Τορίνα για να επικεντρωθεί στον μεγάλο τελικό του ChampionsLeague με την Μάντσεστερ Σίτι στις 10 Ιουνίου! Η Αταλάντα κυνηγάει τα πολλά (ChampionsLeague), αλλά θα πρέπει να προσέξει να μην χάσει και τα λίγα, αφού απέχει μόλις 2 βαθμούς από την έβδομη θέση, όπου βρίσκεται η Γιουβέντους, η οποία δεν θα παρατήσει το θέμα της  αφαίρεσης βαθμών… Προέρχεται από νίκη επί της Βερόνα και έχει 4 νίκες εδώ και έξι αγωνιστικές.

Η νίκη της Ίντερ έχει απόδοση 1.83, η ισοπαλία είναι στο 3.85 και η νίκη της Αταλάντα δίνει 4.05 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

Η Ίντερ δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με την Αταλάντα. Το ενδεχόμενο να την κρατήσει και απόψε στο μηδέν θα το βρείτε με απόδοση 2.75, ενώ το ενδεχόμενο να πετύχει αυτή τη φορά η Αταλάντα 1 γκολ δίνει 2.45. Από την άλλη η Αταλάντα έχει δεχτεί γκολ στα 11 τελευταία ματς της! Το ενδεχόμενο να σπάσει το σερί σήμερα και να κρατήσει άσφαιρη την Ίντερ έχει απόδοση 4.70, ενώ το ενδεχόμενο η Ίντερ να πετύχει 2 γκολ δίνει 3.30 στον Stoiximan. Στα 4 τελευταία παιχνίδια της η Αταλάντα δέχτηκε πρώτη γκολ. Το ενδεχόμενο να προηγηθεί απόψε η Ίντερ δίνει 1.62 και το ενδεχόμενο να σπάσει το σερί και να ανοίξει το σκορ η Αταλάντα είναι στο 2.50.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει σκοράρει στο 44% των αγώνων πρωταθλήματος της Ίντερ φέτος και ειδικότερα εντός έδρας στο 56% των αγώνων. Αν βλέπετε τον hot Αργεντινό επιθετικό να σκοράρει και απόψε, ποντάρετε στο 2.15, ενώ αν τον βλέπετε για πρώτο σκόρερ της αναμέτρησης, η απόδοση ανεβαίνει στο 4.90 στον Stoiximan! Το ενδεχόμενο να πετύχει 2 ή περισσότερα γκολ δίνει 6.20!

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend