Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ “Μάχη” για την Ευρώπη ανάμεσα σε Οσασούνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο…
“Μάχη” για την Ευρώπη ανάμεσα σε Οσασούνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο…

“Μάχη” για την Ευρώπη ανάμεσα σε Οσασούνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο…

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό μενού σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ (22:00)

Υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε για μεγάλο ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά από την μια η φετινή κάκιστη πορεία της Τσέλσι και από την άλλη το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν ήδη θέση στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το αποψινό παιχνίδι είναι αδιάφορο. Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” είναι το φαβορί σε απόδοση 1.60 και εάν παίξουν σοβαρά και πειθαρχημένα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Για όσους προβλέπουν έκπληξη το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία προσφέρεται στο 2.17. Ο συνδυασμός της νίκης των «Κόκκινων Διάβολων» με το over 2,5 γκολ στο παιχνίδι, αυτή η επιλογή πληρώνει 1.80.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (20:30)

Αμφότερες πραγματοποιούν πολύ καλό πρωτάθλημα και στοχεύουν σε έξοδο στην Ευρώπη, κερδίζοντας μια θέση στην πρώτη επτάδα της Βαθμολογίας. Η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική και δεν αποκλείεται να κρίνει και την 7η θέση… Στο σετ αποδόσεων φαβορί είναι το διπλό σε τιμές 2.30. Ο άσος προσφέρεται στο 3.00 και η ισοπαλία στο 3.20. Η επιλογή των under 2,5 γκολ στο παιχνίδι βρίσκεται στο 1.72.

***Φαβορί η Ρεάλ Μαδρίτης στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο που ελπίζει ακόμα για έξοδο στην Ευρώπη… 1.61, 3.98, 4.78 το σετ αποδόσεων για το (1Χ2). Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G) αυτή η επιλογή βρίσκεται κοντά στο 1.65.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Send this to a friend