Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Μέλη της CYMEPA η Kition Ocean Port και Kition Ocean Marina
Μέλη της CYMEPA η Kition Ocean Port και Kition Ocean Marina

Μέλη της CYMEPA η Kition Ocean Port και Kition Ocean Marina

Με στόχο τη στήριξη κάθε προσπάθειας για δημιουργία κουλτούρας και προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος, οι εταιρείες Kition Ocean Port και Kition Ocean Marina, προστέθηκαν στον κατάλογο των μελών της CYMEPA.

Σε ανακοίνωση της Kition Ocean Port, αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στελέχη και δυναμικό της Kition Ocean Port και της Kition Ocean Marina, συμμετέχουν πλέον ενεργά στο Ίδρυμα CYMEPA, το οποίο σε συνεργασία με ναυτιλιακούς φορείς και χερσαίους οργανισμούς, πραγματοποιούν δράσεις για πρόληψη, ευαισθητοποίηση, εκπαίδευση, ενημέρωση και έμπρακτη φροντίδα για αντιμετώπιση και αποτροπή της θαλάσσιας ρύπανσης».

Ο Διευθυντής της Kition Ocean Marina, Αναστάσης Φιλίππου «παρέλαβε τα πιστοποιητικά συμμετοχής, από τον εκπρόσωπο της CYMEPA, Χρίστο Τσαγκάρη. Ο κ. Φιλίππου χαρακτήρισε τιμή και συνάμα υποχρέωση, τη συμμετοχή στις δραστηριότητες της CYMEPA, που αντανακλούν στη φιλοσοφία των δύο εταιρειών».

Σύμφωνα με τον κ. Φιλίππου «με την αποπεράτωση του έργου λιμάνι – μαρίνα, θα γίνουν όλες οι ενέργειες διεκδίκησης Γαλάζιας Σημαίας, που θα είναι για μας τίτλος τιμής».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι «Kition Ocean Port και Kition Ocean Marina, υπόσχονται αγαστή συνεργασία με το Ίδρυμα CYMEPA και συμπόρευση σε πρωτοβουλίες  καθαρισμού του βυθού και των ακτών, εκπαιδεύσεις νεαρών και φιλοξενία εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού και την προσέλκυση του πιο κοντά στη θάλασσα».

Send this to a friend