Home ΕΞΟΔΟΣ ΔΡΩΜΕΝΑ Αυτό είναι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για τον Κατακλυσμό 2023!
Αυτό είναι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για τον Κατακλυσμό 2023!

Αυτό είναι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για τον Κατακλυσμό 2023!

Η μεγάλη γιορτή του Αγίου Πνεύματος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στη Λάρνακα με πλήθος κόσμου να καταφθάνει από όλο το νησί, για να απολαύσει τόσο το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, όσο και τα διάφορα παραδοσιακά έδεσματα και φυσικά την πανέμορφη πόλη του Ζήνωνα.

Φέτος, την έναρξη του Κατακλυσμού στις 2 Ιουνίου 2023, θα ανοίξει η Στέλλα Γεωργιάδου. Τη βραδιά θα κλέισει ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, με το γνωστό και αγαπημένο σε όλους τραγούδι το Παλιό μου Παλτό που σίγουρα δεν θα φέρει μαζί του, καθώς η θερμοκρασία θα έχει ανέβει για τα καλά.

Το Σάββατο, 3 Ιουνίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει Ανθολογία Παραδοσιακού Τραγουδιού με τους Μιχάλη Χατζήμιχαηλ, Άντρη Καραντώνη και Στέφανο Πελεκανή. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα κλείσει τη βραδιά με τις επιτυχίες της.

Την Κυριακή, 4 Ιουνίου θα παρακολουθήσουμε τη συναυλία ”Θαλασσινοί Αντίλαλοι” με τους Βασιλική Χατζημιχαήλ και ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου.

Στις 5 Ιουνίου ο Biased Beast θα μας ψυχαγωγήσει μαζί με την ορχήστρα του, και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα Κακοσαίου.

Στις  στις 6 Ιουνίου,ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΤΕΡΛΙΚΚΑΣ και η Μουσική Παρέα MΟΥΣΑ παρουσιάζουν Παραδοσιακή μουσική της Κύπρου και καταξιωμένων,Kύπριων συνθετών.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στις 7 Ιουνίου, περιλαμβάνει τη Δέσποινα Ολυμπίου και τον Φίλιππο Κτενά αλλά και συναυλία με την Αναστασία.

 

Send this to a friend