Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Σαλαλίχ και Νέα Σαλαμίνα έβαλαν σε μπελάδες τη Δόξα
Σαλαλίχ και Νέα Σαλαμίνα έβαλαν σε μπελάδες τη Δόξα

Σαλαλίχ και Νέα Σαλαμίνα έβαλαν σε μπελάδες τη Δόξα

Με γκολ του Σαλαλίχ στο 84΄ και ένα χαμένο πέναλτι του Σαντίκ στο 95΄ η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε 1-0 τη Δόξα στην Περιστερώνα και κατάφερε να πάρει το τρίποντο δημιουργώντας εκ νέου πονοκέφαλο στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Αν και η Δόξα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα του Σακκά δεν είχε το καθαρό μυαλό για να σκοράρει και ο Κίσσας ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε.

Ο Σαλαλίχ που μπήκε στο ματς στο 77΄ κατάφερε μόλις επτά λεπτά αργότερα να σκοράρει και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του. Μία νίκη που δεν σημαίνει κάτι για τη Νέα Σαλαμίνα καθώς ότι και να γίνει στην τελευταία αγωνιστική θα τερματίσει στη δεύτερη θέση του δεύτερου γκρουπ και στην 8η θέση της γενικής κατάταξης.

Δόξα: Σισκόφσκι, Αντενόν, Μπένι (Ασαμόα 65′), Ίλιτς (Τιτζανί 65′), Σαντίκ, Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Στυλιανού, Τραϊτσέφσκι, Ασάντε, Τρούγιτς

Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Μαλεκκίδης, Άδωνη, Μάτζεκ, Κουμουρής, Κλίμοβιτς (Ντιακιτέ 46′), Φράγκος (Μαργκάσα 67′), Μποτεάκ (Σαλαλίχ 77΄), Ντορεγκαράι (Τολμές 30’) Λέουκο, Οφόρι (Καρλίτος 67′)

Send this to a friend