Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Κέρδισε και «σφράγισε» την πρωτιά υπό το βλέμμα Ζινμπάουερ
Κέρδισε και «σφράγισε» την πρωτιά υπό το βλέμμα Ζινμπάουερ

Κέρδισε και «σφράγισε» την πρωτιά υπό το βλέμμα Ζινμπάουερ

Με γκολ του Μάριου Αντωνιάδη στο 44΄ και τον Αντονίν στο 70΄ η Ανόρθωση κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Καρμιώτισσα (2-1), με αποτέλεσμα να σφραγίσει την την πρώτη θέση στο δεύτερο όμιλο. Η Καρμιώτισσα μείωσε προς το τέλος αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι απ’ το ματς.

Ήταν ο μικρότερος και λιγότερος στόχος που είχε η ομάδα της Αμμοχώστου στο δεύτερο γκρουπ και στο τέλος της ημέρας κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση μιας και η απόσταση πλέον δεν μπορεί να ανατραπεί στην τελευταία αγωνιστική.

Το μόνο που κατάφερε η Καρμιώτισσα ήταν να μειώσει στο 78΄ με αυτογκόλ του Αντωνίου.


Στο Τσίρειο βρέθηκε και ο Ζινμπάουερ ο οποίος είναι το ακλόνητο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης τη νέα περίοδο. Παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Ανδρέα Σάντη και τον Γιάννη Οκκά.

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Σελούτσκα, Μαλόνε, Ελ Αλουχί, Χούμποτσαν, Καλτσάς, Τζανακάκης, Αγγελής, Καστανάγια (59΄ Ντούμπια), Γκράβενμπερχ (59΄ Ντούρις), Νεοφύτου

Ανόρθωση: Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Κορέια, Φερέιρα, Γκερέρο, Αντονίν, Μηνάς, Σάμπο, Κορρέα, Κωνσταντίνου (46΄ Κίκο), Χριστοφή (63΄ Νινγκά)

Send this to a friend