Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Έληξε με απόλυτη επιτυχία το 5ο Φιλανθρωπικό διήμερο τουρνουά Αντρέας Γιάλλουρος της Σχολής ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Μακεδονία στη Λάρνακα (βίντεο – φώτο)
Έληξε με απόλυτη επιτυχία το 5ο Φιλανθρωπικό διήμερο τουρνουά Αντρέας Γιάλλουρος της Σχολής ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Μακεδονία στη Λάρνακα (βίντεο – φώτο)

Έληξε με απόλυτη επιτυχία το 5ο Φιλανθρωπικό διήμερο τουρνουά Αντρέας Γιάλλουρος της Σχολής ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Μακεδονία στη Λάρνακα (βίντεο – φώτο)

Ειρήνη Αντωνίου

Πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Κίτιον στη μνήμη του 13χρονου πρωταθλητή Αντρέα Γιάλλουρου, το 5ο διήμερο τουρνουά Αντρέας Γιάλλουρος, που έφυγε τόσο νωρίς της Σχολής ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Μακεδονία στη Λάρνακα, με εκπαιδευτή τον κ. Γιάννη Δημητρίου, που διοργανώνει κάθε χρόνο μαζί με τους γονείς του μικρού Αντρέα, αυτό το φιλανθρωπικό τουρνουά, όπου όλα τα έσοδα δίνονται για την Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάρείου Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Στο Τουρνουά εκτός από τον μεγάλο αριθμό αθλητών που έλαβαν μέρος από την Κύπρο ήρθαν αθλητές από το Ισραήλ και τον Λίβανο.

Το τουρνουά χαιρέτισαν η μητέρα του μικρού Αντρέα Γιάλλουρου, Φρόσω Γιάλλουρου, η πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων και Φίλων της Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακάρειου Νοσοκομείου, Λουϊζα Στεφανίδου, ο Εκπαιδευτής της Σχολής ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Μακεδονία κ. Γιάννης Δημητρίου και ο Πρόεδρος Τάεκβοντο κ. Φοίβος Χρίστου.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους δουλεύουν κάθε χρόνο γι’ αυτή την ιερή διοργάνωση και όλους τους χορηγούς.

Send this to a friend