Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ο Τρίσκο έσωσε την ΑΕΚ και την κρατά σε θέση Ευρώπης
Ο Τρίσκο έσωσε την ΑΕΚ και την κρατά σε θέση Ευρώπης

Ο Τρίσκο έσωσε την ΑΕΚ και την κρατά σε θέση Ευρώπης

Με γκολ του Τρισκόφσκι η ΑΕΚ κατάφερε να σώσει τον ένα βαθμό στο ντέρμπι με την Πάφο και έσωσε την παρτίδα μιας και θα μπορούσε να βρεθεί στο ενδεχόμενο ήττας σε μειονεκτική θέση.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ είχε κάπως καλύτερη κυκλοφορία, έφτιαξε μία-δυο φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Και σαν να μην έφθανε αυτό ήρθε και ένα πολύ ωραίο γκολ για την Πάφο στην πρώτη της ευκαιρία στο 38΄ με εκπληκτικό γυριστό του Κβίντα.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρος οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Τάνκοβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και άλλαξαν οι ισορροπίες.

Στο δεύτερο μέρος η Πάφος θέλησε να αμυνθεί με παίκτη λιγότερο για να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος και να πάρει τη νίκη. Η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει νωρίς. Κατάφερε όμως να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Τρισκόφσκι.

Ένα γκολ που διατηρεί την ΑΕΚ σε θέση οδηγού για την έξοδο στην Ευρώπη μιας και αν κερδίσει την Ομόνοια στην τελευταία αγωνιστική θα κλειδώσει την Ευρώπη για μία ακόμη χρονιά.

ΑΕΚ: Πίριτς, Μίκελ, Λέδες, Λόπες, Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Πέρε Πονς, Γιάκολις (64΄Γκρόμοφ) Γκιούρτσο, Μάμας (46΄Τρισκόφσκι)

Πάφος: Ίβουσιτς, Κβίντα, Μπάιριτς, Παλάσιος, Ικόκο, Ζουνίνιο, Κανέ, Χότσκο, Βαλακάρι (56΄Πελάτζιο) Αμπντουραχίμι, Τάνκοβιτς

Send this to a friend