Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Οκταήμερη κράτηση διέταξε το Επαρχιακο Δικαστήριο για τον 37χρονο που συνελήφθη στη Λάρνακα με ναρκωτικά στη κατοχή του (φώτο)
Οκταήμερη κράτηση διέταξε το Επαρχιακο Δικαστήριο για τον 37χρονο που συνελήφθη στη Λάρνακα με ναρκωτικά στη κατοχή του  (φώτο)

Οκταήμερη κράτηση διέταξε το Επαρχιακο Δικαστήριο για τον 37χρονο που συνελήφθη στη Λάρνακα με ναρκωτικά στη κατοχή του (φώτο)

Ο 37χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.

Να θυμίσουμε ότι χθες, στις 2.20μ.μ. μέλη της ΥΚΑΝ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο 37χρονο, ενώ έφευγε από το περιβόλι του, σε περιοχή της Λάρνακας.

Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 37χρονου, τρία νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 204 γραμμάρια κάνναβης, τρία νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 78 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 1,860 ευρώ.

Ακολούθως, έγινε έρευνα στο περιβόλι, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ένα θαμμένο πλαστικό βαρέλι που περιείχε 594 γραμμάρια κάνναβης, 50 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ζυγαριά με ίχνη κάνναβης.

Επίσης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 17 κροτίδες και 25 πυροτεχνήματα. Στη συνέχεια, εντοπίστηκε και ένα φυτό κάνναβης, ύψους 90 περίπου εκατοστών, το οποίο ήταν φυτεμένο κοντά στην περίφραξη του περιβολιού.

Send this to a friend