Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Κερδίζει και περιμένει ο Άρης Λεμεσού, το ματς που κρίνει τον τίτλο για την Μπάγερν Μονάχου και όλη η υπόλοιπη δράση…
Κερδίζει και περιμένει ο Άρης Λεμεσού, το ματς που κρίνει τον τίτλο για την Μπάγερν Μονάχου και όλη η υπόλοιπη δράση…

Κερδίζει και περιμένει ο Άρης Λεμεσού, το ματς που κρίνει τον τίτλο για την Μπάγερν Μονάχου και όλη η υπόλοιπη δράση…

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Να κερδίσει την αδιάφορη Ομόνοια και να περιμένει το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ θέλει ο Άρης Λεμεσού. Σε περίπτωση που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικρατήσει των «πράσινων» και ακολούθως εάν το ΑΠΟΕΛ δεν κερδίσει τον Απόλλωνα, τότε ο Άρης θα πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου.

Σημαντικά παιχνίδια έχουμε και στην υπόλοιπη Ευρώπη…

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΡΗΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ (19:00)

Τρελαίνει όλο τους ποδοσφαιρόφιλους ο φετινός Άρης που είναι πανέτοιμος για την μεγαλύτερη υπέρβαση της ιστορίας του, κατακτώντας το πρώτο του πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο ακόμα να υλοποιηθεί. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Αλεξέι Σπιλέφσκι να κερδίσουν σήμερα την Ομόνοια και ακολούθως να περιμένουν το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ. Σε περίπτωση που δεν κερδίσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» τότε θα κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα αλλιώς τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Άρη. Σούπερ φαβορί ο Άρης στο σημερινό ματς σε απόδοση 1.40. Εάν αυτή η επιλογή συνδυαστεί με το over 2,5 γκολ του αγώνα τότε η τιμή ανεβαίνει στο 1.65.

MΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΛΕΙΨΙΑ (21:30)

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την Μπάγερν Μονάχου. Σε περίπτωση νίκης στο σημερινό ματς τότε αγκαλιάζει και τον φετινό τίτλο στην Μπουντεσλίγκα καθώς απέμειναν μόλις δύο παιχνίδια συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού ντέρμπι κόντρα στην Λειψία. Ο άσος των «Βαυαρών» βρίσκεται στο 1.46, η ισοπαλία στο 4.30 και το διπλό στο 4.96. Οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά προσπαθούν να σφραγίσουν θέση στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ και σε περίπτωση που πάρουν βαθμό κόντρα στην Μπάγερν, τότε το σφραγίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία βρίσκεται στο 2.30 στην «ΒοοkieCo» για όσους προβλέπουν έκπληξη.

ΧΙΡΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (15:00)

Εξαιρετικό πρωτάθλημα πραγματοποιούν φέτος οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να θέλουν να σφραγίσουν μίνιμουμ θέση στην πρώτη επτάδα και γιατί όχι και ψηλότερα. Για να μπορέσουν όμως να ονειρεύονται… θα πρέπει να επικρατήσουν της Βιγιαρεάλ που ήδη είναι Ευρώπη αλλά παλεύει για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ισοζυγισμένο το σετ αποδόσεων: 2,73, 3.49, 2.34 για το (1Χ2). Η επιλογή των 2-3 γκολ πληρώνει 1.94.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (14:30)

Για να μην κινδυνέψει να χάσει και το τρένο της Ευρώπης τη νέα χρονιά η Τότεναμ θα πρέπει να βρει τον τρόπο να επικρατήσει της πολύ επικίνδυνης Μπρέντφορντ που με διπλό βάζει φωτιά στην υπόθεση πρώτης επτάδας στην Πρέμιερ Λιγκ. 1,81 ο άσος των «Πετεινών» και το διπλό προσφέρεται στο 3.85. Η ισοπαλία κυμαίνεται σε τιμές κοντά στο 3.70. Το over 2,5 γκολ της αναμέτρησης πληρώνει 1.68.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Send this to a friend