Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Νίκη με ανατροπή και Τόρες σε κέφια για Ακρίτα
Νίκη με ανατροπή και Τόρες σε κέφια για Ακρίτα

Νίκη με ανατροπή και Τόρες σε κέφια για Ακρίτα

Με ανατροπή στο δεύτερο μέρος και με τον Μαρσέλο Τόρες να έχει κέφια ο Ακρίτας κέρδισε 3-1 την Ανόρθωση με ανατροπή και απέκτησε ελπίδες ακόμη και για την παραμονή.

Πολύ καλύτερα ξεκίνησε την αναμέτρηση η Ανόρθωση η οποία έδειξε όρεξη και διάθεση για να διεκδικήσει ένα γκολ νωρίς και να βάλει δύσκολα στον Ακρίτα ο οποίος έδειξε να μην πατάει καλά στο γήπεδο.

Μόλις στο 12ο λεπτό η ομάδα της Αμμοχώστου άνοιξε το σκορ μετά από λάθος στην άμυνα του Ακρίτα και τον Εμπραλίτζε να σκοράρει και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Ακρίτας δεν μπόρεσε να αντιδράσει με την Ανόρθωση να έχει άλλη μία καλή στιγμή στο 33΄ με Γκερέρο.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες για αποβολή του Ουαρίς μέσω On field review μιας και η κίτρινη έγινε κόκκινη από τον διαιτητή.

Στο δεύτερο μέρος ο Ακρίτας έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα έβαλε μεγαλύτερη πίεση, θέλησε να ρισκάρει επιθετικά και κατάφερε με αυτογκόλ του Αρτυματά στο 58΄ να φέρει το ματς στα ίσα.

Ο Τόρες στη συνέχεια ανέλαβε τα ηνία και με δυο γκολ στο 72΄ και στο 78΄ χάρισε μία σημαντική νίκη στην ομάδα του. Μία νίκη που δίνει ελπίδες ακόμη και για το θαύμα της παραμονής για την ομάδα της Χλώρακας.

Ακρίτας (Ντ.Λακτιόνοφ): Καστεγιάνι, Παουγκέν, Ντραμέ, Κονέ, Γκονζάλες (46′ Σέχιτς), Ζουνίνιο (46′ Εράσο), Μεντίμορετς, Γαβριήλ, Φουριέλ, Πικής (46′ Τόρες), Λόπες (74′ Αμπντουσαλάμοφ).

Ανόρθωση (Β.Μιχαΐλοβιτς): Κεραυνός, Μπαϊσίνο, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Τεχέρα, Εμπραλίτζε (46′ Φερέιρα), Γκερέρο (65′ Χριστοφή), Γουαρίς, Αντωνίου, Κίκο, Νινγκά (74′ Αντονίν).

Send this to a friend