Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Υπαξιωματικός της ΕΦ εργάζεται και ως… πορνοστάρ
Υπαξιωματικός της ΕΦ εργάζεται και ως… πορνοστάρ

Υπαξιωματικός της ΕΦ εργάζεται και ως… πορνοστάρ

Οδηγίες για τη διενέργεια έρευνας εναντίον μόνιμου υπαξιωματικού έδωσε η ηγεσία του ΓΕΕΦ για να διαπιστωθεί κατά πόσο προκύπτουν πειθαρχικά ή και ποινικά αδικήματα μετά τη διαπίστωση ότι, πρωταγωνιστεί σε ερωτικού περιεχομένου φιλμάκια έναντι αμοιβής τα οποία προσφέρονται μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας OnlyFans.

Η ηγεσία του ΓΕΕΦ δεν γνώριζε για τη… δεύτερη δουλειά του συγκεκριμένου υπαξιωματικού μέχρι πρόσφατα, όταν αποφάσισε η σύντροφός του να διαφημίσει τις υπηρεσίες που προσφέρουν στη συνδρομητική πλατφόρμα δηλώνοντας, μάλιστα, σε συνέντευξή της ότι είναι πορνοστάρ και ότι με το νέο επάγγελμα που έχει επιλέξει, μέσα σε τρεις μόλις μέρες έχει εισοδήματα τα οποία έβγαζε προηγουμένως σε έναν μήνα. Μετά από αυτή τη συνέντευξη, τα βίντεο ερωτικού περιεχομένου του ζευγαριού έκαναν τον γύρο της Κύπρου και κάπως έτσι ενημερώθηκαν και εκεί στο ΓΕΕΦ.

Σε επικοινωνία που είχαμε χθες με το Υπουργείο Άμυνας μας λέχθηκε ότι το θέμα τυγχάνει χειρισμού από το ΓΕΕΦ χωρίς να θέλουν να επεκταθούν περαιτέρω.

Δέον να σημειωθεί ότι, στην εν λόγω συνδρομητική πλατφόρμα υπάρχουν και άλλοι Κύπριοι και Κύπριες που πρωταγωνιστούν σε ερωτικού περιεχομένου φιλμάκια τα οποία ανανεώνουν, συνεχώς, με νέο υλικό προκειμένου να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των συνδρομητών τους. Το δε ύψος της συνδρομής καθορίζεται από τα ίδια τα πρόσωπα που προσφέρουν το υλικό μέσω της εν λόγω συνδρομητικής πλατφόρμας η οποία γιγαντώθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού. Μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες, από τον Μάρτιο του 2020 έως τον ίδιο μήνα του 2021, η εταιρεία Fenix International που διαφεντεύει το κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε αύξηση καθαρών κερδών κατά 390 εκατ. δολάρια.

Παρόλο που η πλατφόρμα OnlyFans φιλοξενεί δημιουργούς κάθε είδους και όχι μόνο δημιουργούς ερωτικού περιεχομένου, έχει γίνει συνώνυμο στο μυαλό πολλών με το πορνογραφικό υλικό που ανεβάζουν ελεύθερα οι κάτοχοι των λογαριασμών και πρωταγωνιστές, έναντι μηνιαίας συνήθως συνδρομής.

Πηγή: Politis

Send this to a friend