Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Είναι τελικός και επιβάλλεται να το αντιληφθούν όλοι
Είναι τελικός και επιβάλλεται να το αντιληφθούν όλοι

Είναι τελικός και επιβάλλεται να το αντιληφθούν όλοι

Έχασε ένα σωρό τελικούς η ομάδα της ΑΕΚ φέτος στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να χάσει στο τέλος και την μάχη για τον τίτλο. Εκεί που πολλοί την είχαν ως πρώτο φαβορί μετά τον πρώτο γύρο, τώρα κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης.

Το ματς με την Πάφο για την προτελευταία αγωνιστική (βράδυ Κυριακής) είναι το πλέον σημαντικό και κρίσιμο. Με νίκη η ΑΕΚ εκτός απροόπτου θα είναι στην Ευρώπη και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα θέσει σε κίνδυνο την Ευρώπη.

Αυτή την ώρα δεν υπάρχει χώρος για δικαιολογίες. Το μόνο που πρέπει να υπάρχει είναι θέληση και δίψα για την νίκη. Ακόμη και με τις σημαντικές απουσίες που έχει η ομάδα επιβάλλεται να βρει τον τρόπο να κερδίσει.


Γιατί μπορεί φέτος να έγραψε ιστορία στην Ευρώπη αλλά αν στο τέλος πέσει και από την 3η θέση, τότε η χρονιά θα έχει ακόμη πιο γλυκόπικρη γεύση για τον κόσμο. Είναι σημαντικό όμως και απ’ την άλλη να αντιληφθεί και ο κόσμος την κρισιμότητα του αγώνα και να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο.

Είναι άλλωστε το τελευταίο εντός έδρας ματς της ΑΕΚ για φέτος και το αξίζουν οι ποδοσφαιριστές να ζήσουν την ατμόσφαιρα, την αγάπη και την αύρα του κόσμου.

 

Send this to a friend