Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Η Βασούλα είναι μόλις 6 μηνών και χρειάζεται τη βοήθειά μας
Η Βασούλα είναι μόλις 6 μηνών και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Η Βασούλα είναι μόλις 6 μηνών και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Η Βασούλα Εφραιμία είναι μόλις 6 μηνών και χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Το 6μηνο βρέφος διαγνώστηκε με νεφροσικό σύνδρομο και νοσηλεύεται στο Ισραήλ για εξειδικευμένες εξετάσεις. Όπως αναφέρει η μητέρα της σε ανάρτησή της, το κοριτσάκι θα υποβληθεί σε  δυο εγχειρήσεις αφού όπως έκριναν οι θεράποντες ιατροί «επιβάλλεται να της αφαιρεθούν και τα δυο νεφρά και μετά να διενεργηθεί η μεταμόσχευση».

Η ανάρτηση της μητέρας:

Αγαπημένοι μας, όσοι μας γνωρίζετε έχετε ενημερωθεί σχετικά με το πρόβλημα υγείας της κορούλας μας Βασουλας Εφραίμια , 6 μηνων σημερα. Κατά τον Νοέμβριο 2022 είχε διαγνωστεί με νεφροσικο σύνδρομο και είχε μεταβεί στην Ελλάδα για θεραπείες. Λόγω της σοβαρότητα της κατάστασης της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ισραήλ απο τις 22 Δεκεμβρίου 2022 οπου και νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

Ως ενημερωθηκαμε απο τους αρμόδιους ιατρούς, επιβάλλεται να υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις ούτως ώστε να αφαιρεθούν και τα δύο νεφρά της, ενω μετέπειτα θα προβεί σε μεταμόσχευση.

Ένεκα του ότι τα έξοδα της οικογένειας καθολη αυτη τη περίοδο στο Ισραήλ είναι πάρα πολλά, έχουμε εγκριθεί για διενέργεια εράνου υπ αριθμό:  08/2022 υπέρ της Βασουλας Λοϊζου.

Για την στήριξη σας, μπορείτε να κάνετε τη δική σας εισφορά για την κορούλα μας ΜΟΝΟ μέσω των εξής τρόπων:

ΤΡΆΠΕΖΑ ΚΎΠΡΟΥ

1. IBAN NUMBER: CY66 0020 0195 0000 3570 3847 6713. ΒΑΣΟΎΛΑ ΛΟΪΖΟΥ
SWIFT NUMBER: BCYPCY2N

Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και παρακαλούμε όπως έχετε την κορούλα μας στην προσευχή σας 🙏🙏🙏

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend