Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Νταμπλούχος ΟΕΠΛ η Χαλλουμάς FC (photos)
Νταμπλούχος ΟΕΠΛ η Χαλλουμάς FC (photos)

Νταμπλούχος ΟΕΠΛ η Χαλλουμάς FC (photos)

Σε ένα πραγματικά φιλικό και εγκάρδιο κλίμα διεξήχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου, ο μεγάλος Τελικός Κυπέλλου της Ο.Ε.Π. Λάρνακας, μεταξύ των ομάδων ΧΑΛΛΟΥΜΑΣ F.C. και Π.Ο.ΤΕΥ ΑΤΗΚ.

Ο αγώνας ο οποίος ήταν συγκλονιστικός και αμφίρροπος, αλλά πέρα για πέρα αθλητοπρεπέστατος και μέσα στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού, στοιχεία που ξεχώριζαν από όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν σπουδαία απόδοση, κράτησε έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή.

Νικήτρια η ομάδα του ΧΑΛΛΟΥΜΑΣ F.C. με 2-1, πετυχαίνοντας έτσι το ντάμπλ στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λάρνακας.

Για την ιστορία, για την Κυπελλούχο ΧΑΛΛΟΥΜΑΣ F.C. και τα 2 τέρματα πέτυχε ο Χάρης Λοίζου ενώ για τον Π.Ο.ΤΕΥ ΑΤΗΚ που προηγήθηκε στο σκορ, ο Λούης Εντουαρτ.

Από πλευράς της Κυπελλο-Πρωταθλήτριας ομάδας ΧΑΛΛΟΥΜΑΣ F.C., ο Πρόεδρος κ. Προκόπης Χαλλούμας, φανερά ικανοποιημένος από την φετινή πορεία της Ομάδας του δήλωσε :

«Είμαι διπλά ευτυχισμένος, γιατί καταφέραμε για 2η συνεχόμενη χρονιά να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα της Πόλης μας αλλά και που φέτος κάναμε το Νταμπλ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μας για την αθλητοπρέπεια και την αγωνιστική πειθαρχία που επέδειξαν καθόλη την χρονιά καθώς επίσης τον “αρχιτέκτονα” της Ομάδας μας κ. Ιάκωβο Καμένο, αλλά και τον Προπονητή μας κ. Γιώργο Παντέλα, για την συνεργασία και την πολύ καλή δουλειά.»

Τον μεγάλο τελικό τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αραδίππου κ. Χριστόδουλος Πάρτου, ο τέως βουλευτής Λάρνακας κ. Γεώργιος Προκοπίου, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κωστάκης Κουκκουλλής και ο Υπεύθυνος Διαιτησίας και πρώην διεθνής διαιτητής κ. Παναγιώτης Γερασίμου, οι οποίοι με την λήξη του Τελικού, απένειμαν και τα βαρύτιμα έπαθλα, τόσο στην ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ και ΦΙΝΑΛΙΣΤ, όσο και στην ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2022-2023 (ΧΑΛΛΟΥΜΑΣ F.C.)

Πρίν τις απονομές ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας κ. Ανδρέας Ματσάγγος, αφού πρώτα ευχαρίστησε τους επίσημους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους τον μεγάλο τελικό της Ομοσπονδίας, στην συνέχεια συνεχάρηκε και τις δύο ομάδες για το αθλητοπρεπέστατο παιγνίδι τους, δηλώνοντας εμφαντικά, πως στο χώρο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.
Ακολούθως ευχαρίστησε δημόσια τους συνεργάτες του στο Διοικητικό Συμβούλιο, τους Νίκο Πάτσαλο, Ιάκωβο Καμένο και το πρώην μέλος του Δ.Σ.του Κ.Ο.Α. κ Τάσο Προκοπίου, για την εξαιρετική προβολή των δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας στα ΜΚΔ και στα ΜΜΕ.

Τελειώνοντας ο κ. Ματσάγγος, ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά, τον Επίσημο Χορηγό του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος την φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ, καθώς επίσης τον ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, για την διαχρονική οικονομική στήριξη τους.

Send this to a friend