Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο όρος του Πουρσαϊτίδη «χάλασε» τον κόσμο…
Ο όρος του Πουρσαϊτίδη «χάλασε» τον κόσμο…

Ο όρος του Πουρσαϊτίδη «χάλασε» τον κόσμο…

Κανείς σωστός φίλος και οπαδός της Νέας Σαλαμίνας δεν μπορεί και δε δικαιούται να πει ότι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν πρόσφερε στην ομάδα πολλά και στις δυο του θητείες. Ένας προπονητής που έβαλε την σφραγίδα του τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της Αμμοχώστου και ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει, αφού ο όρος που ήθελε να βάλει στο νέο του συμβόλαιο δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτός από τη νέα διοίκηση.

Γνωρίζοντας και ο ίδιος ότι η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει την οικονομική άνεση και δεν ρέει το χρήμα στα ταμεία της άφθονο θα μπορούσε με τον συγκεκριμένο όρο να είναι πολύ πιο διαλλακτικός.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός ζήτησε να υπάρχει όρος που να μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιο του αν έρθει πρόταση με ένα ποσό ύψους 40.000 ευρώ, κάτι που έγινε αποδεκτό από τη διοίκηση. Ακολούθως η διοίκηση ζήτησε να μπορεί να τον αποδεσμεύσει σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά με ένα αντίστοιχο ποσό. Δηλαδή με αποζημίωση 40.000 ευρώ.

Κάτι που έγινε αποδεκτό από τον Πουρσαϊτίδη υπό ένα όρο. Οι 40.000 ευρώ να καταβληθούν σε περίοδο 30 ημερών και αν δεν γίνει αυτό να διπλασιαστεί το ποσό. Κάτι το οποίο η διοίκηση δεν μπόρεσε να κάνει αποδεκτό με αποτέλεσμα να μην τα βρουν γι’ αυτό τον όρο.

Η κίνηση αυτή και η στάση του νεαρού τεχνικού έχει «χαλάσει» τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας. Περίμεναν από ένα άνθρωπο και προπονητή που αγάπησε την Νέα Σαλαμίνα, που έδωσε πολλά αλλά πήρε και πολλά από την ομάδα, να είναι λίγο πιο ελαστικός με τα «θέλω» του.

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι γυρίζουν σελίδα και άρχισαν το ψάξιμο για τον επόμενο προπονητή. Ήδη κάποια ονόματα άρχισαν να «παίζουν». Μαρίνος Σατσιάς και Μάκης Σεργίδης είναι μερικά εξ αυτών…

Send this to a friend