Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: “Να βρούμε τις δυνάμεις να σώσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο”
Δημητρίου: “Να βρούμε τις δυνάμεις να σώσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο”

Δημητρίου: “Να βρούμε τις δυνάμεις να σώσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο”

Δεν μπαίνουν στη διαδικασία διάψευσης ή επιβεβαίωσης της μετεγγραφολογίας που υπάρχει στην ΑΕΚ. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε στην ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και τα νέα προβλήματα τραυματισμού.

Οι δηλώσεις

Για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ: «Η απογοήτευση είναι γιατί έχουμε τεθεί οριστικά νοκ άουτ για τη μάχη του πρωταθλήματος, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Το ακόμη πιο αρνητικό είναι ότι χάσαμε και ποδοσφαιριστές και το μόνο που απέμεινε είναι να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη και το επόμενο παιχνίδι θα είναι σαν τελικός για εμάς. Έχουμε το βαθμολογικό προβάδισμα, παίζουμε με την Πάφο, οπότε πρέπει να ανταποκριθούμε και να βρούμε λύσεις να αφήσουμε πίσω την απογοήτευση και να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Αν γίνονται μαθήματα στους παίκτες εξ αιτίας των λαθών στο πέναλτι: «Μαθήματα γίνονται πάντα. Να προηγείσαι και μετά από πέντε λεπτά να δίνεται πέναλτι, να το αποκρούει ο τερματοφύλακας και να δίνεται επανάληψη, αντιλαμβάνεστε πως είναι ό,τι χειρότερο για την ψυχολογία. Ήταν διπλό το λάθος, πρώτα με την παράβαση και μετά με το να μπει κάποιος στην περιοχή για να δώσει το δικαίωμα εξέτασης της φάσης».

Για τον Ναούμ και τους πολλούς τραυματισμούς: «Ήρθαν και οι αναγκαστικές αλλαγές νωρίς, είχε γίνει δυσκολότερο το έργο μας και όπως είδαμε δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις αξονικό τομογράφο και ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο. Στα τελευταία παιχνίδια βοηθούσε αρκετά, αύξησε το χρόνο τη συμμετοχής του. Τώρα στα τελευταία στάδια του πρωταθλήματος είναι ό,τι χειρότερο να τραυματίζονται σοβαρά ποδοσφαιριστές στις ομάδες. Εμείς, ο ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας, η ΑΕΛ είμαστε ομάδες που είχαμε πολλούς τραυματισμούς».

Για την ανάρτηση του Κρέσπο: «Είδα την ανάρτηση του Κρέσπο. Αρχίσαμε το ίδιο διάστημα περίπου τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, ο Άρης νωρίτερα, αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλο είναι το φορτίο όσον αφορά στη σωματική κούραση. Όπως λέει ο προπονητής μας ζούμε με το παρόν και πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις μας να σώσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Φαράζ μετά από το πρόβλημα στον ώμο δεν ξέρουμε εάν θα το ξεπεράσει. Άλτμαν, Εγγλέζου, Τόμοβιτς, Ναούμ θα είναι έξω και περιμένουμε για τον Φαράζ».

Για τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα για Φαράζ και Σάντσες: «Δεν υπάρχει κάτι που να μας απασχολεί. Μια στέλνουμε παίκτες και μια μας στέλνουν. Περιμένετε από Εμένα να σχολιάσω αυτά τα δημοσιεύματα ενώ τρέχει η σεζόν; Δεν μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία».

Send this to a friend