Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Τρία πιστοποιητικά ISO για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλισης στην εργασία και το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης, έλαβε η εταιρεία Kition Ocean Ports Ltd, διαχειρίστρια εταιρεία του λιμανιού Λάρνακας.

Να σημειωθεί, ότι το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001, είναι το πιο δημοφιλές πρότυπο συστήματος διαχείρισης ποιότητας στον κόσμο, με πάνω από ένα εκατομμύριο πιστοποιημένους οργανισμούς σε 180 χώρες.

Ο διευθυντής του λιμανιού Λάρνακας Πάρης Δημητρίου, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την πιστοποίηση που εξασφάλισε το λιμάνι, μετά από αξιολόγηση, ανέφερε ότι στόχος της διαχειρίστριας εταιρείας, είναι να παρέχει υπηρεσίες σε υψηλά διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Υπενθυμίζουμε, ότι στις 29 Ιουλίου 2023 είναι προγραμματισμένο το πρώτο δρομολόγιο Λάρνακα – Πειραιάς, στο πλαίσιο της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του λιμανιού της πόλης με το μεγάλο λιμάνι της Ελλάδας.

Η εταιρεία «Orthodoxou Aviation Ltd», που ανέλαβε τη διαχείριση των κρατήσεων, ανακοίνωσε ότι από τη Λάρνακα τα δρομολόγια ξεκινούν στις 29 Ιουλίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Τετάρτη μέχρι τις 30 Αυγούστου 2023.

Κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού στο λιμάνι Λάρνακας, αναμένεται να καταφθάσουν και κρουαζιερόπλοια από την Χάιφα, στο πλαίσιο της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου-Ισραήλ.

 

Μαθητές της Β’ τάξης του Γυμνασίου Βεργίνας στη Λάρνακας, συμμετείχαν σε εκδήλωση του Γεωγραφικού Ομίλου Κύπρου με την επιθεώρηση Γεωγραφίας του Υπουργείου Παιδείας στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου του Στροβόλου στην Λευκωσία.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμηθήκαν τα βραβεία και τα διπλώματα του 9ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Γεωγραφίας. Το Γυμνάσιο Βεργίνας της Λάρνακας

Με την μαθητική ομάδα του τμήματος της Β2 με τους Ευρυδίκη Λοϊζου, Μαρία Θεοχάρους, Λένα Νικολάου, Ιωάννα Κασή, Μαριάμ Σεργίου και τη συντονίστρια εκπαιδευτικό της γεωγραφίας Φωτεινή Φωτίου υπέβαλαν μελέτη με θέμα « Η πολιτιστική γεωγραφία της Κύπρου διαχρονικά».

Η μελέτη τους που ήταν διαχωρισμένη σε ΤΕΣΣΕΡΙΣ πολιτισμικές διαδρομές από την ελεύθερη και την κατεχόμενη Κύπρο μας εξασφάλισε το πρώτο παγκύπριο βραβείο, το οποίος ήταν ένα χρηματικό ποσό το οποίο τα παιδιά με την καθηγήτρια τους αποφάσισαν και δώρισαν σε Ίδρυμα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πολλά πολλά συγχαρηρητήρια και μπράβο σε στα παιδιά και στην εκπαιδευτικό τους όχι μόνο για τη βράβευση και τη δουλειά τους αλλά και την κίνηση τους αυτή να δωρήσουν το βραβείο τους.

 

Send this to a friend