Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αποκλειστικό: Τσίκο και Καρλίτος υπέγραψαν μέχρι το 2026
Αποκλειστικό: Τσίκο και Καρλίτος υπέγραψαν μέχρι το 2026

Αποκλειστικό: Τσίκο και Καρλίτος υπέγραψαν μέχρι το 2026

Σήμερα το πρωί η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου με τον Κωνσταντίνο Σεργίου μέχρι και το 2026, όμως ο Κύπριος αμυντικός δεν είναι ο μοναδικός που έβαλε τζίφρα για τα επόμενα χρόνια.

Οι πληροφορίες του Larnakaonline αναφέρουν ότι η ομάδα της Αμμοχώστου έχει συμφωνήσει και έχει ήδη πάρει τις υπογραφές τόσο του Τσίκο Μπάνζα όσο και του Καρλίτος για την επόμενη τριετία με κλειστό συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι οι δυο Αγκολέζοι που φέτος έκαναν πολλές ομάδες να τρίβουν τα μάτια τους με την απόδοση τους, θα παραμείνουν κάτοικοι «Αμμόχωστος» για τρία ακόμη χρόνια.

Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία για τη Νέα Σαλαμίνα η οποία «δένει» δυο περιουσιακά της στοιχεία για τρία χρόνια και χτίζει πάνω τους για το μέλλον. Για να μπορέσει η ομάδα να υλοποιήσει την παραμονή Τσίκο και Καρλίτος αλλά φυσικά και του Σεργίου, τον πιο καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Τεχνικός Διευθυντής Μάκης Παπαϊωάννου αλλά και ο Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Λάζος.

Όπως και να έχει αποτελεί τεράστια επιτυχία για τους «ερυθρόλευκους» η ανανέωση τριών παικτών που φέτος έβγαλαν μάτια και είχαν ενοχληθεί και από άλλες ομάδες.

Μπορεί ο Μάκης Παπαϊωάννου να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Απόλλωνα αλλά φεύγοντας αφήνει στη Νέα Σαλαμίνα ένα ρόστερ εξαιρετικά ποιοτικό με παρών αλλά και μέλλον δουλεύοντας σκληρά για τον σύλλογο ακόμη και τώρα!

Πάνος Λάρκος

 

Send this to a friend